IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам за поръчката, но се надявам на 1 лев на акция печалба за 6 м

пък и Стара планина само тук не са правили сплит от дъщерните.... тъй переспективите са добри...

Коментар

• Доколкото знам завода в момента работи по някаква голяма поръчка за бамбукови чорапи за Италия. Някой има ли повече информация по въпроса за какво точно става дума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krank
        Като гледам МАК как катери, нищо чудно ФАЗАН-а да подгони двайстака.
        Всяко нещо с времето си..

Коментар

• Конкурентите намаляват:

http://www.dnes.bg/article.php?id=37848

Да видим дали фазана ще намаже от тази ситуация

Коментар

• Абе като гледам търсенето и предлагането май доста сме тези дето го чакалим от засада

Коментар

• Ама Шареното пиле нещо заспа, че и върна назад... свърши му захранката ли, що ли?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Като гледам МАК как катери, нищо чудно ФАЗАН-а да подгони двайстака.

Коментар

• сигурно някое зайче подгонено от баба меца

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Кой дивак смъкна курсът? И то сега, след като стана ясно, че Пилето и дивидент ще снесе? Не виждам логика.
                    A де?И аз това се чудя.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Stiga mu tolkova na tova pile, sled Q2 oste

Коментар

• Кой дивак смъкна курсът? И то сега, след като стана ясно, че Пилето и дивидент ще снесе? Не виждам логика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          ....... що сплит?
                          Щото само Пилето и Розата не са ги сплитнали но те явно са за плановете за другата година.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Както и миналата година - нищо изненадващо - малко кинти ще снесе Шарено пиле. А за сплит - акцията и сега не е още твърде много скъпа - що сплит?

А който иска секси дивидент - да пазарува Заложни къщи - догодина съотношение цена/дивидент ще е около 1:8, ако пазарувате сега, то се знай.

Коментар

• Все ми се струваше че ще заделят за резерви за да сплитнат догодина ама и така добре.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Фазан АД разпределя дивидент от 0.40лв. на акция
                                На проведено ОСА от 12.06.2007 год., на Фазан АД-Русе /FAZAN/, е взето решение за разпределяне на дивидент за 2006 год., както следва;
                                - Брутен дивидент на една акция: 0.40 лв.;
                                - Начало на изплащане на дивидента: 10.09.2007 год.
                                Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 26.06.2007 год.
                                Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 22.06.2007 год.

Коментар

Working...
                                X