Първоначално изпратено от pepo11
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазан АД (4F5 / FAZAN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IQПървоначално изпратено от pepo11Първоначално изпратено от IQДоколкото знам завода в момента работи по някаква голяма поръчка за бамбукови чорапи за Италия. Някой има ли повече информация по въпроса за какво точно става дума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepo11Първоначално изпратено от IQДоколкото знам завода в момента работи по някаква голяма поръчка за бамбукови чорапи за Италия. Някой има ли повече информация по въпроса за какво точно става дума.
Коментар
-
Текстилната промишленост е изложена на евтиния внос на китайски, турски и индийски изделия. Въпреки това Фазан успява да увели4и своите приходи и според мен все повече хора започват да купуват качествена продукция вместо евтини буклуци. Единствената причина по мое мнение, предприятието да остава в страни от инвеститорския интерес е относително слабата му ликвидност, въпреки че тя е значително по-добра от много други, според мен надценени предпрития. Очакванията ми са тази година да е изключително успешна за фазана, и да се запази тенденцията на нарастване от Q1, което се надявам да видим скоро и в следващия отчет. За мен няма други предпоставки цената да е а тези нива - има стабилен и доказал се мажоритар, добра дивидентна политика и най важното доказано качествена продукция.
Успех.
Коментар
-
pepo11 написа:
IQ написа:
Доколкото знам завода в момента работи по някаква голяма поръчка за бамбукови чорапи за Италия. Някой има ли повече информация по въпроса за какво точно става дума.
преди да пишеш глупости вземи провери за какво става въпрос
И кое е глупост според теб ако мога да попитам чорапите от бамбук или това че изпълняват поръчка
ta za corapite mi e dumata- ako sa na tozi "fazan" i imat malko etikatce s nadpis bambuk- mn.dobri sa - v bila gi ima na 2 i neshto a po bitacite 3 i nesto
a kolkoto do boklucite po pazarite "5 cifta za lev"- da gi pogulne cernata zemia dano izmamnizite koito prodavat kitaiski i turski... nailon!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dexПървоначално изпратено от ogynПървоначално изпратено от dexпък и Стара планина само тук не са правили сплит от дъщерните.... тъй переспективите са добри...
един сплит при цена на акция около 15 лв не виждам как би увеличил ликвидността, и от там да доведе до някакви ползи за акционерите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ogynПървоначално изпратено от dexпък и Стара планина само тук не са правили сплит от дъщерните.... тъй переспективите са добри...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepo11Първоначално изпратено от IQДоколкото знам завода в момента работи по някаква голяма поръчка за бамбукови чорапи за Италия. Някой има ли повече информация по въпроса за какво точно става дума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepo11Първоначално изпратено от IQДоколкото знам завода в момента работи по някаква голяма поръчка за бамбукови чорапи за Италия. Някой има ли повече информация по въпроса за какво точно става дума.не е препоръка!!!
Коментар
Коментар