If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Капитализацията и е едва 10 милиона, ако изкарат около 2 лева на акция за годината, 14-15 милиона по ще и отиват. Имат капацитет да произвеждат повече дори и без нови инвестиции, а изнасят над 90% от продукцията.
Ако имат добри договори за износ (големи обеми и приличен профит марджин) ще си лети безгрижно пилето .
Лично не ангажиращо мнение, разбира се.
Според мен продажбите към края на годината ще минат 8млн, а печалбата на акция очаквам да е около 1.60-1.70.
Да не забравяме че и дивидентната политика си е доста добра, както и мажоритаря
така 4е капитализация от 14-15млн определено ще пасва значително по-добре от настоящите 10.
Капитализацията и е едва 10 милиона, ако изкарат около 2 лева на акция за годината, 14-15 милиона по ще и отиват. Имат капацитет да произвеждат повече дори и без нови инвестиции, а изнасят над 90% от продукцията.
Ако имат добри договори за износ (големи обеми и приличен профит марджин) ще си лети безгрижно пилето .
Като гледам къде отиде цената на MAK, при положение че FAZAN се представя значително по добре през полугодието, ще се наложи да завиша таргет-а тук. При настоящата цена и ако се запази ръста в продажбите и печалбата по мои сметки forward П/С и П/Е ще са съответно около 1.2 и под 20
Има логика в сравнението... аз избгах част от маковиците, пилетата си ги държа, значи май сме на един акъл...
A продажбите на чорапи би следвало да са по-големи в края на лятото...но да видим какво ще покаже отчета.
Бамбука не се използва само от ФАЗАН, вижте и саката (летните), които продават в Rollman, супер са за лятото. Аз не мога да се оплача от материята, супер си е.
малко встрани, но
въпреки иронията, с която си купих чорапи от бамбук, произведени от фазан, оказаха се отлични и сега ги препоръчвам на всеки. цената им е направо символична.
Да бе днес в Kaufland зареждаха новите модели пълно с чорапи мамка му, купих си от тез BAMBOO много готини наистина 2.15 лв. бр.
Бамбукът е нов материал в текстилната индустрия.Той се създава от 100% натурално влакно от дървесната сърцевина и е естествен продукт. Благодарение на тройното завъртане на влакното се постига мекота и комфорт на крака. Влакното притежава собствени антибактериални свойства и е много меко при контакт с кожата .Материалът е 36% хигроскопичен,което спомага за естественото охлажфане на крака. Така пише на тях и е вярно де.
Като гледам къде отиде цената на MAK, при положение че FAZAN се представя значително по добре през полугодието, ще се наложи да завиша таргет-а тук. При настоящата цена и ако се запази ръста в продажбите и печалбата по мои сметки forward П/С и П/Е ще са съответно около 1.2 и под 20
Има логика в сравнението... аз избгах част от маковиците, пилетата си ги държа, значи май сме на един акъл...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар