Ей тука само специалисти се навъдихме....никой не дава аванта на друг.Купувачите не дигат а продавачите не свалят......Аз съм и от двете страни и също ще държа....Не е препоръка за търговия....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дружба стъкларски заводи АД (4DR / DRUPL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ГариТова е приятна изненада. Уж нямаше да дават тая година, но явно са размислили.
Коментар
-
Ухаа...
Яко дижидентче ще си приберем:
На проведено ОСА от 30.06.2008 год. на Дружба стъкларски заводи АД-София /4DR/ е взето решение за разпределяне на дивидент за 2007 год., както следва;
- Дивидент на една акция: 2.442 лв., определен на база 6 689 562 бр. акции;
- Дивидент на една акция: 0.305 лв., определен на база 53 516 496 акции (в случай, че Търговсикия регистър и Централен депозитар АД впишат увеличението на капитала на дружеството до 14.07.2008 год.);
Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 14.07.2008 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 10.07.2008 год.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PastirПървоначално изпратено от ivannovТогава ще си допълня на ниски нива....Тук много ми харесва ,имам и постоянно допълвам.Две трети от портфейла ми е тук.Не препоръка за търговия.
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от ivannovТогава ще си допълня на ниски нива....Тук много ми харесва ,имам и постоянно допълвам.Две трети от портфейла ми е тук.Не препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGNВ БФБ-София АД е постъпила следната информация от Дружба стъкларски заводи АД-София /DRUPL/:
Относно увеличаване на капитала на Дружба стъкларски заводи АД-София /DRUPL/, Дружеството счита, че право да участват в увеличението на капитала, съгласно разпоредбата на чл. 112б, ал. 2 от ЗППЦК, имат лицата, придобили акции най-късно 14 дни след датата на решението на ОСА, проведено на 14 май 2008 г., т.е. лицата, вписани в книгата на акционерите на дружеството на 28 май 2008 г.
Публикувано със съкращения.
Съобщението е качено на уеб страницата на БФБ на адрес: http://download.bse-sofia.bg/prospekt/DRUPL/Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
Коментар