IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Велде България (бивше Лесопласт АД) (4L5 / LESPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Такива компании се търгуват на няколко пъти балансовата стойност т.е. 100 - 150 лв за акция, защото една компания не е само финансови активи има пазари, марки...... които не се водят в балансите. Трябва да се спрат всички обирджийски търгови. КФН трябва да иска законови промени за да защити миноритарните..

Коментар

• уведомлението не е от Лесопласт а от търговия предложител и не е Х3 а във вестник

Коментар

• Това, което аз намирам е уведомление от 24.08.2016г., в което се казва, че Лесо обявява регулираната си информация на X3NEWS!
        В това обявление не виждам да е обявено бъдещо търгово!!!
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Имаше уведомление - малко каре в забутан вестник - както повелява Законът който не е много на страната на миноритарите

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Мисля че този път ще е на страната на миноритарните акционери, освен в търговото за Велде, също и за Унипак, че трябва да изтрие срама от Биовет!
            Според мен и Законът е на страната на малките този път !
            Може и да греша, но кажете - някой от нас сезира ли КФН?
            Не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнение
              Прав си...но ако при бук валю е 47 лева го пусне,значи тази комисия не си гледа работата и трябва да получи един голям шут отзад .
              Мисля че този път ще е на страната на миноритарните акционери, освен в търговото за Велде, също и за Унипак, че трябва да изтрие срама от Биовет!

Коментар

• Прав си...но ако при бук валю е 47 лева го пусне,значи тази комисия не си гледа работата и трябва да получи един голям шут отзад .

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнение
                  Никой не трабва да си продава акциите под 45 лв на тези простаци..
                  Така е, но не мисля че тук ще можеш да решаваш дали да продаваш или не! Ако КФН го пусне направо си скуизнат!

Коментар

• Никой не трабва да си продава акциите под 45 лв на тези простаци..

Коментар

• Какво твърдят тези: че са уведомили преди 3 месеца за предстоящо търгово съгласно чл. 149а, ал. 2 ?????

"Ако лицето по ал. 1 не регистрира търгово предложение в срок 14 дни след придобиването на броя гласове по ал. 1, то е длъжно да уведоми акционерите, регулирания пазар и комисията за своите намерения да регистрира търгово предложение най-малко 3 месеца предварително."

Някой питал ли е КФН ??

Коментар

• Браво, голяма печалба изкарахте )))) 300лв/дневно )))) яко след домузата
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• inta, нема да го бъде. домуза при биовета е светл пример, това или онова мародерско дружество ще повлечат крак, избушляците напускат кораба, бегай овреме, и аз се пръждосах овреме от дирижабъла, но ключовата дума е овреме а не сега ))))))))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Естествено, пример: Соди - някога го изкупиха на 13 кинта, ако не ме луже паметта, а само за миналата дадоха двойно повече като дивидент
                            Въпрос на желание и преценка - аз тогава не продадох и сега си им се кефя, макар и да са малко бройки

В този ред на мисли, каква е вероятноста това да се случи и при Велде-/Лесопласт/ ?
                            Колко е "Австриец" австриеца мажоритар ?

Коментар

• В момента няма правителство и се надяват да минат между капките. Дано КФН да ги спре !

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                                Добре де - на тях им трябват много малко акции. Едва ли ще се циганят толкова много ако са твърдо решили да отписват. 4 отчета ще подправят и т.н. Ако го правят то е щото им е такава практиката, а не само заради търговото. А щом е така, с такъв маджо по-добре да не ортакува човек.

Нямам тук.
                                Така е. Напълно съм съгласен с вас. Все повече се убеждавам, че най-полезната от анкетите на Голямата Мечка е онази за доверието в мажоритарните собственици. Нямам акции тук, но се надявам КФН да се намеси и да защити интереса на миноритарните акционери.
                                Vanitas vanitatum...

Коментар

Working...
                                X