Такива компании се търгуват на няколко пъти балансовата стойност т.е. 100 - 150 лв за акция, защото една компания не е само финансови активи има пазари, марки...... които не се водят в балансите. Трябва да се спрат всички обирджийски търгови. КФН трябва да иска законови промени за да защити миноритарните..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Велде България (бивше Лесопласт АД) (4L5 / LESPL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Мисля че този път ще е на страната на миноритарните акционери, освен в търговото за Велде, също и за Унипак, че трябва да изтрие срама от Биовет!
Може и да греша, но кажете - някой от нас сезира ли КФН?
Не е препоръка за търговия с ЦК!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнениеПрав си...но ако при бук валю е 47 лева го пусне,значи тази комисия не си гледа работата и трябва да получи един голям шут отзад .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнениеНикой не трабва да си продава акциите под 45 лв на тези простаци..
Коментар
-
Какво твърдят тези: че са уведомили преди 3 месеца за предстоящо търгово съгласно чл. 149а, ал. 2 ?????
"Ако лицето по ал. 1 не регистрира търгово предложение в срок 14 дни след придобиването на броя гласове по ал. 1, то е длъжно да уведоми акционерите, регулирания пазар и комисията за своите намерения да регистрира търгово предложение най-малко 3 месеца предварително."
Някой питал ли е КФН ??Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
inta, нема да го бъде. домуза при биовета е светл пример, това или онова мародерско дружество ще повлечат крак, избушляците напускат кораба, бегай овреме, и аз се пръждосах овреме от дирижабъла, но ключовата дума е овреме а не сега ))))))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕстествено, пример: Соди - някога го изкупиха на 13 кинта, ако не ме луже паметта, а само за миналата дадоха двойно повече като дивидент
Въпрос на желание и преценка - аз тогава не продадох и сега си им се кефя, макар и да са малко бройки
В този ред на мисли, каква е вероятноста това да се случи и при Велде-/Лесопласт/ ?
Колко е "Австриец" австриеца мажоритар ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеДобре де - на тях им трябват много малко акции. Едва ли ще се циганят толкова много ако са твърдо решили да отписват. 4 отчета ще подправят и т.н. Ако го правят то е щото им е такава практиката, а не само заради търговото. А щом е така, с такъв маджо по-добре да не ортакува човек.
Нямам тук.
Vanitas vanitatum...
Коментар
Коментар