IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Велде България (бивше Лесопласт АД) (4L5 / LESPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и аз ги псувам, но съм и акционер, току виж Ку2 изкарали добър отчет, щото доста и марастнаха материалите и продукцията в ку1, което доведе до лошите резултати

обратното упражнение може да доведе до хубава печалба
    но все пак мажоритаря си остава основния проблем..

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
      Първоначално изпратено от Боримечката
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Другари ако си подобри рентабилността тая акция може да стане много секси.Дотогава само ще бъдат псувани мажоритарите.
      ааа, аз вече трудно ще им се вържа ... много ми е рисково това Лесопластче ...

от мене от сега нататък само псувни
      poneje sym syprichastna kym inwestitorskata bolka, i az shte psuwam, hahaha
      Ледът се пука тук,дами и господа съдебни заседатели...а пилците ще се броят на есен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
        Другари ако си подобри рентабилността тая акция може да стане много секси.Дотогава само ще бъдат псувани мажоритарите.

poneje sym syprichastna kym inwestitorskata bolka, i az shte psuwam, hahaha

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката

И мен ме цакна лекичко Лесото ама ще го наблююдавам с едно око
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• Другари ако си подобри рентабилността тая акция може да стане много секси.Дотогава само ще бъдат псувани мажоритарите.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231
                Я се стегнете малко-тази акция с месеци се е търгувала в нивата 250-400 лв.а сега само заради не чак толкова напудрения отчет пада на 90-100..това просто не е сериозно. Прогнозирам нива 180-250 в края на годината/ако не стане доста по-бързо,разбира се/
                Прав си. Тая цена, че е смешна, смешна е.
                Да видим, какво ще стане.

Коментар

• Я се стегнете малко-тази акция с месеци се е търгувала в нивата 250-400 лв.а сега само заради не чак толкова напудрения отчет пада на 90-100..това просто не е сериозно. Прогнозирам нива 180-250 в края на годината/ако не стане доста по-бързо,разбира се/

Коментар

• ima izvestna sezonnost i v tozi biznes! Hubavoto e che cenite na produkciyata rastat i sled vreme i pechalbata! Malko chetovoditelite da se postarayat!

Коментар

• Поне са купили машини за 167 000 лв през пероида.

Коментар

• Осраха хубавата компания :-(

Коментар

• текущите активи (мат, прод, нез. произв, стоки) растат с 1.1 мил лв. някъде до към 13 мил...

Коментар

• резултат на това компанията излиза на загуба на стойност 425 хил. лв. от печалба в размер на 733 млн. лв. година по-рано.
                            Където милиони ,там и хиляди-инвестора да си оправи бакиите
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                              мажоритаря е проблема,
                              иначе приходите на Лесопласт са с 40% по-високи от на Фазерлес
                              А капитализацията е три път по-ниска
                              Ami te samo prihodi ne sa dostatuchni ....
                              Няма спор, иначе цената щеше да е съвсем друга

Коментар

• мажоритаря е проблема,
                                иначе приходите на Лесопласт са с 40% по-високи от на Фазерлес
                                А капитализацията е три път по-ниска
                                Ami te samo prihodi ne sa dostatuchni ....

Коментар

Working...
                                X