IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Велде България (бивше Лесопласт АД) (4L5 / LESPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    На мен ей това ми стана интересно - "През третото тримесечие на 2015 година, съгласно решение на Общото събрание, членовете на Съвета на директорите не са получавали възнаграждение като такива."
    ЕЕх как хубаво звучи
    твърде необичайно за бг нали
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
      "За деветте месеца на 2015 година са направени някои не-големи инвестиции, които бяха необходими за нормалното протичане на производствения процес: Закупени бяха машина за опаковане на фазерни плочи, газов мотокар, товарен автомобил, специализиран автомобил скараб за почистване на площадките в завода и др."
      На мен ей това ми стана интересно - "През третото тримесечие на 2015 година, съгласно решение на Общото събрание, членовете на Съвета на директорите не са получавали възнаграждение като такива."
      ЕЕх как хубаво звучи

Коментар

• ок много офтопик се отива относно инвестициите, направили са някои през тримесечието, но и на мен ми се иска да видя още:

"За деветте месеца на 2015 година са направени някои не-големи инвестиции, които бяха необходими за нормалното протичане на производствения процес: Закупени бяха машина за опаковане на фазерни плочи, газов мотокар, товарен автомобил, специализиран автомобил скараб за почистване на площадките в завода и др."
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• inta53, извинявай ако съм те засегнал с нещо. Вярвам, че когато се дават цифри е добре да бъде разяснена методологията по която са получени. Само тогава те имат смисъл. Успех в търговията.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            inta53, поздравления за добрият резултат. Въпреки всичко искам да ти напомня някои специфики на начина по който го изчисляваш. Доколкото си спомням смяташ само затворените позиции. Като психология избягваш да продаваш на загуба и постепенно се натрупва гробищен парк, който остава извън сметките и завишава изчислената доходност. Извинявам се за намесването и се надявам да не съм допуснал някаква неточност защото говоря на спомени.
            Успешна търговия на всички. Имам си много малко Велде и за сега ги стискам.

- Не е тук мястото, и го заявих косвено на Софчо какво ще предизвика едно откровение при сегашно стечение на пазара!!!
            Въпросният парк ,който споменавах до миналата година - бе заринат с положителни разлики, което не означава че съм забравил с колко съм влязъл в пазара, а и при мен е лесно и знаеш по какви причини! Освен всичко друго, в този процент не е вкаран и годишния разход - разбираемо !

- затварям дискусията !
            ПРЕДЛАГАМ СРЕЩА ! - А и имаме си теми !

Коментар

• inta53, поздравления за добрият резултат. Въпреки всичко искам да ти напомня някои специфики на начина по който го изчисляваш. Доколкото си спомням смяташ само затворените позиции. Като психология избягваш да продаваш на загуба и постепенно се натрупва гробищен парк, който остава извън сметките и завишава изчислената доходност. Извинявам се за намесването и се надявам да не съм допуснал някаква неточност защото говоря на спомени.
              Успешна търговия на всички. Имам си много малко Велде и за сега ги стискам.

Коментар

• Мерси, но не е нужно, изясни ни се вече работата ...

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                  Може да е объркал последната нула. Като гледам какъв е оборота, няма да е изненада, ако е постигнал стряскащия резултат измежду неликвидните ... (да не казваме какви) с по 200лв/сделка

Веднага те "стресирам" - от 03,01,15г до днешен каледЕр - нямам не върнат комисион !!!
                  -Което означава - средна стойност >700лв

За допълнителни въпроси - срещу напитка
                  Last edited by inta53; 29.10.2015, 13:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    да не обърка минус с плюс?
                    Майтап си правя.
                    Жив и здрав!
                    Може да е объркал последната нула. Като гледам какъв е оборота, няма да е изненада, ако е постигнал стряскащия резултат измежду неликвидните ... (да не казваме какви) с по 200лв/сделка

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      - Не си прав , но щом си бъркаш в раната +22,7%
                      да не обърка минус с плюс?
                      Майтап си правя.
                      Жив и здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        и колко си на минус от началото на годината?

- Не си прав , но щом си бъркаш в раната +22,7%

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                          това за тази година ли или изобщо?

-- ? Ти пък , за миналата е докладвано по Новогодишно време х2 +200бр. бяха

Коментар

- Поне си го устоявам ... преди три дни прехвърлих 600те сделки !
                            Ти Златке с колко "трески " си ?
                            и колко си на минус от началото на годината?

Коментар

това за тази година ли или изобщо?

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                                Е да, твоето обяснение е за чудо и приказ, като ви дойде "консолидацията", пак ще си говорим

Коментар

Working...
                                X