IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Велде България (бивше Лесопласт АД) (4L5 / LESPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Нещо ми намирисва този отчет. Уж австрийци, а явно са се научили на нашите български/цигански номера. Струва ми се че май наистина ще има търгово и затова са се "постарали така" с този отчет...
    +
    и на мен така ми се струва! Още по-съмнително беше вчерашното набалончване!! Направих си бърза сметка наум за "австрийско-тарикатския" дял след окрупняването, - грубо ми излязоха че са им нужни към 250 артии за да кажат - "честито - имаме над 95%" .... Нали се сещаш каква студена водица може да са ни подготвили, особено след така представения отчет... Вчера се изтъргашиха точно 200 картони, а днес е възможно вече да са прибрали и останалите.... пу - не ги е срам ако така са го замилили Но такова е окаяното положение на бфб-хинвеститора както казваше факушка останали са ни палциte...
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Нещо ми намирисва този отчет. Уж австрийци, а явно са се научили на нашите български/цигански номера. Струва ми се че май наистина ще има търгово и затова са се "постарали така" с този отчет...

-Изпратих ти лично , но ти е пълна кутията !

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
        Що ли все едни и същи хора набутани по шитовете.
        При толкова атрактивни компании в БГ40 в Лесопласт ли се набихте Пу

- Боже Божеее ! ......

Коментар

• Що ли все едни и същи хора набутани по шитовете.
          При толкова атрактивни компании в БГ40 в Лесопласт ли се набихте Пу
          Bulls on BSE

Коментар

Ми идвайте вече във Фазера де, какво се ослушвате

Коментар

+1
              направо ми взе буквите от клавиатурата

Коментар

Бинго.

Коментар

• Нещо ми намирисва този отчет. Уж австрийци, а явно са се научили на нашите български/цигански номера. Струва ми се че май наистина ще има търгово и затова са се "постарали така" с този отчет...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                    Отчета за първото тримесечие е доста зле ! Не я следя позицията но последните резултати са слаби
                    Не само тука и фазера са зле нещата (където имам малко) ..
                    ама то при тая корумпирана министърка какво може да се очаква, отделно проблемите с Русия Турция.

Коментар

• Отчета за първото тримесечие е доста зле ! Не я следя позицията но последните резултати са слаби

Коментар

• - Пак Каролец - ами добре дошъл да е !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Ти ли ги обра днес и защо ? ))

Куража ми стига при тая стагфлаГция , калкото да пушна първи ама на плитко - с багера не смея, а те виж какво направиха - вихрушка - и мен ме задрала на предпоследна !
                          Как му викат - бирки с калмарки и едно октоподче за дедо !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            Разхвърча ли са щайги , палети и тук там ДВПта

пп. Тия Йостерайхци нищо не пускат като обратна връзка с "малцинството", а и датата
                            им неудобна за съчетание с Фарми и Трейда !
                            Някой от тук списващите ще рискували да им зададе няколко въпроса ?
                            Ако стигна до "Емка" - може да кривна из планината , ама дали ще има ДВИ -с кой да си раздумам ?
                            Ти ли ги обра днес и защо ? ))
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Разхвърча ли са щайги , палети и тук там ДВПта

пп. Тия Йостерайхци нищо не пускат като обратна връзка с "малцинството", а и датата
                              им неудобна за съчетание с Фарми и Трейда !
                              Някой от тук списващите ще рискували да им зададе няколко въпроса ?
                              Ако стигна до "Емка" - може да кривна из планината , ама дали ще има ДВИ -с кой да си раздумам ?
                              Last edited by inta53; 27.04.2016, 17:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Нищо особено, преди година споминах за нива над 52 до 75 до 2-3 год....
                                Дааа, вярно че с теб си го водихме този разговор. Върнах се няколко странции назад. Е прав съм излязъл и аз за съжаление с думите си да преборим 40-45 на първо време. Тази борба се проточи във времето. Да видим какво ще покаже първото тримесечие

Коментар

Working...
                                X