Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Велде България (бивше Лесопласт АД) (4L5 / LESPL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеПечалбата на троянското дружество за шперплат нараства до 432 хил. лв. в сравнение с 21 хил. към 30 юни миналата година. Дружеството отчита приходи от финансиране в размер на 683 хил. лв., каквито не отчита година по-рано, както и по-малки разходи за материали и амортизации. Нетните приходи от продажби нарастват с 3% до 26,9 млн. лв., а общите приходи се увеличават с 5,6% до 27,7 млн.. лв.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 3 Харесвания
Коментар
-
Печалбата на троянското дружество за шперплат нараства до 432 хил. лв. в сравнение с 21 хил. към 30 юни миналата година. Дружеството отчита приходи от финансиране в размер на 683 хил. лв., каквито не отчита година по-рано, както и по-малки разходи за материали и амортизации. Нетните приходи от продажби нарастват с 3% до 26,9 млн. лв., а общите приходи се увеличават с 5,6% до 27,7 млн.. лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Аз да и чакам да го изпълнят в 30-дневния срок.
Явно човекът е подал по-ранко молбата си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не знам дали си постъпил правилно, като си изчакал, а може и причина да си имаш ?
На мен ми трябваха няколко дни след обявлението , коети ти мисля че постна след НГ и реших.
До тук ще е играта с Лесовете и да ни уважат жалбите, само ще се провлачи още с някой месец,
а дори и да ги уважат, то плюса ще е само от полза. Сметнах се в/у цената му и взех репо
срещу бъдещия приход, резултата е ясен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Аз да и чакам да го изпълнят в 30-дневния срок.
Не знам дали си постъпил правилно, като си изчакал, а може и причина да си имаш ?
На мен ми трябваха няколко дни след обявлението , коети ти мисля че постна след НГ и реших.
До тук ще е играта с Лесовете и да ни уважат жалбите, само ще се провлачи още с някой месец,
а дори и да ги уважат, то плюса ще е само от полза. Сметнах се в/у цената му и взех репо
срещу бъдещия приход, резултата е ясен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеЗдравейте,
Дали някой от вас е отправил искане до ВЕЛДЕ ГМБХ за изкупуване на акции съгласно реда и при условията, предвидени в чл.157б ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТук защо не са обявени резултати от търговото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
За малко е пропуснала да отбележи, че дивиденти разпределя - Австрийското д-во !!! - но си е простимо , затова и комбинирах !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
Таз мома нещо не е в час, или са й дали грешна информация
та имам акции тук от 2005-та та... дивидент йощ нема
по-добре да се замисли дали това търгово е законосъобразно и не са ли ощетени миноритарите?
За малко е пропуснала да отбележи, че дивиденти разпределя - Австрийското д-во !!! - но си е простимо , затова и комбинирах !
Коментар
Коментар