Тази доходност преди да те "очешат " ли е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
Имат ама за миналата година. За следващите не се знае. Това са световно неизвестни компании. Не са Кока Кола, която всяка година увеличава дивидента от 54 години насам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
cheti
Ще ги мисля....
Коментар
-
-
Deutsche Pfandbrief
Иначе съм уцелил главна позиция с дивиденти....
Коментар
-
http://www.finanznachrichten.de/nach...-der-3-015.htm
ОСА на аареалбанк за 31-02 юни- предложение за дивидент 2 евро.....
чисто 1,5 евро
Около 4,5 % ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Или аз не мога да се ориентирам, или първите пет компании имат между 12 и 22% дивидентна доходност?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение
Ако гледаш таблицата с Топ 100 очевидно си правСамо една поправка първите 7 компании са между 12 и 22%
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Или аз не мога да се ориентирам, или първите пет компании имат между 12 и 22% дивидентна доходност?Само една поправка първите 7 компании са между 12 и 22%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеИмпе, ето ти един полезен сайт. http://www.dividend.com/dividend-stocks/
Само за щатски акции за съжаление. Ако някой знае подобен за други пазари - да каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Имах предвид може ли човек да си ги купи някъде другаде, освен на Букурещката. то е ясно, че се търгуват там, а не в Тимишоара.
Коментар
-
отговора цепи мрака на имповата реалностМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
една компания след листването си обяви бай-бек за период от 2г след листването за сумата от 75 мил. и диапазон на бай-бек 10 - 35.
програмата се изпълнява безупречно до момента с регулярни ъпдейти за извършени сделки. до момента изразходвани 11,400 мил. от 75.
наред стова тече програма за оптимизиране на производството и увеличение на конкурентноспособността.
аз мисля, че това е много добър знак. вътре съм с 3какции, да видим дали ще мине 25,-
цена ИПО 16
цена на влизане 10,40
Коментар
-
Ного компании и двете правят... аз си държа компаниите да снасят като дисциплинирани кокошляци - кокенца.
Я: като гледам, вече съм издоил по веднъж всички свои британски компании, без господин Адмиралът (Нелсън или Колини, както предпочитате).
Значи към моментът - получена сумичка (в евраци) + процентна доходност от един тримесечен:
HSBC - 0.194 - 2.47%
BP - 0.095 - 1.57%
Shell - 0.38 - 1.5%
GSK - 0.27 - 1.46%
Доходност: спрямо цени към началото на годината, според както реших да си ги водя. Оттогава GSK е поскъпнала, другите три поевтинели са. Трябва да се подчертае, че при HSBC към четвъртият дивидент (който получих) има и извънреден, който практически го надудвоява, така че процентното лидерство отчасти заблуждаващо е. Отделно Мидичките ми - клас А - тоест макар и реално британски, данъчно се водят холандски и там бях очесан от наркоманите тревопушници с 15% данък дивидент. Господин Адмиралът снася кокенца два пъти годишно, затова още не съм взел нищо от него.
Тези дивиденти са де факто последните за 15-а година, останалите три дивидента, които ще изцоцам 17-а са вече за 16-а.Last edited by Императорът; 19.04.2017, 16:15. Причина: Сосни британски пъпешченца и едно полухоландско пъпешченце.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар