Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
mancev, нещо спря да актуализираш и допълваш информацията !
ХЕС - 0,21лв.
Стара планина холд. - 0,24лв.
Градус - 0,02лв.
Софарма - 0,07лв.
Софарма Трейдинг - 0,30лв.
Спиди - 2лв.
Ако съм пропуснал нещо давайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivankata91 Разгледай мнение11C илевън обещаха да плащат дивидент, но имате ли инфо колко ще бъде той?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеПредложени дивиденти на БФБ към момента:
М+С Хидравлик - 0,26лв.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ - 0,125лв.
Корадо България - 0,19лв. (междинен)
Адванс Терафонд АДСИЦ - 0.1349лв.
Елана агрокредит - 0,0680788лв.
Браво пропърти АДСИЦ - 0,0419лв. (междинен)
Добре е да уточним че като изключим двата АДСИЦ-а, другите дивиденти не са сигурни, и на общите събрания може да се реши друго. Въпросните дивиденти са само предложени. Има ли някоя друга компания на БФБ която да я обявила ориентировъчен дивидент, и съм го пропуснал?
ХЕС - 0,21лв.
Стара планина холд. - 0,24лв.
Градус - 0,02лв.
Софарма - 0,07лв.
Софарма Трейдинг - 0,30лв.
Спиди - 2лв.
Ако съм пропуснал нещо давайте
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКак ли ги попържа сега Импето... мисля имаше от тези..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Това са дивиденти преди или от началото на извънредното. То още не е свършило, нито една компания не е оценила още за какво става въпрос. Дори адсиците, ако искат да оцелеят трябва да искат отмяна на задължението им за дивидент.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеПредложени дивиденти на БФБ към момента:
М+С Хидравлик - 0,26лв.
Добре е да уточним че като изключим двата АДСИЦ-а, другите дивиденти не са сигурни, и на общите събрания може да се реши друго. Въпросните дивиденти са само предложени. Има ли някоя друга компания на БФБ която да я обявила ориентировъчен дивидент, и съм го пропуснал?
Коментар
-
Предложени дивиденти на БФБ към момента:
М+С Хидравлик - 0,26лв.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Очевидно не всеки е добре дошъл от гледна точка на админът ти, според обстоятелствата в случая. Не знаех тия детайли, които ти доизясни, но те не променят генерално нещата.
Ще го мисля, но да знаеш, че ако се върна, това ще е единствено от уважение към теб и усилията ти.
Пъпешов, драги - аз група си имам, но тя е затворена и само за подбрани хора. Затова и там постовете спрямо броя участници, е доста по-висок, отколкото в масовите групи.
Коментар
Коментар