IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инта, при мен се оказа двойна радостта днес, чехите и те платили дивидента ! Поздрави на Груеца от Лаченото, както и от Атерата разбира се де !

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

да не забравяме, че Каролев и Манолов също вземат, нямат интерес да го бавят и никога не са го бавели
      Така е, но в случая става въпрос за подраняване , началната дата за изплащане беше 20 юни ако се не лъжа !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ха, че те преварили датата си, бързаци ! Кеша явно им пари по сметките, а може и лихвата им да е отрицателна !
        да не забравяме, че Каролев и Манолов също вземат, нямат интерес да го бавят и никога не са го бавели

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Атерата,-обичайно най бързите!!!
          Ха, че те преварили датата си, бързаци ! Кеша явно им пари по сметките, а може и лихвата им да е отрицателна !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Я кажи от къде да знам да отварям ли платформата, че не съм я пипал днес ?

Атерата,-обичайно най бързите!!!

Коментар

А на някой да му е набъбнало салдото до неузнаваемост ?????
              Я кажи от къде да знам да отварям ли платформата, че не съм я пипал днес ?

Коментар

А на някой да му е набъбнало салдото до неузнаваемост ?????
                да на посредниците

Коментар

• А на някой да му е набъбнало салдото до неузнаваемост ?????

Коментар

• Адмирации, Uns!

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

За вписаните акционери явно не е много интересна.

[ATTACH=CONFIG]n3935418[/ATTACH]
                      Who the f##k is Акций?

Коментар

• Поздравления и за труда. Полезно е, определено. Но, разбира се, всеки би следвало и сам да си търси и проверява информацията (Do Your Own Research (DYOR)), най-малкото за дружествата, които го интересуват или са му в портфейла

Коментар

• Със сигурност ще го взема предвид този съвет. Подобрена архитектура на таблицата е в главата ми, но и ресурсите ми са лимитирани, най-вече времето. Като добавим, че не съм IT, един фийд в реално време на цените на акциите се превръща в неразрешим ребус за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Върнах я, щом е била от интерес.

Тази сутрин я скрих поради опасението, че колоната не се разбира много ясно и може да подведе някого. Записано е и в бележките на съседния таб.

Например в "Уведомление за паричен дивидент" на MONB се казва следното:

т.е. петък, а в таблицата екс-дивидентната дата е 29/06/2022 г. (сряда). Двата работни дни (понеделник и вторник), в които ЦД им задачата да впише акционерите, създават объркване особено, когато екс-дивидентната дата и последната дата за търговия с право на дивидент (което не е едно и също нещо), са преди и след даден уикенд.

Линк към таблицата, ако е потънал.
                            Само като предложение- за догодина, когато пак изготвите тази таблица, най добре, записвайте последната дата за търговия с право на дивидент. Т. е. сега гледайки таблицата, си мисля, че е по правилно да бъде записана датата 24.06.2022 за Монбат, а не както е записано 29.06.22 год. Наистина някой " новак " може да се обърка. Не съм гледал за другите дати, може някъде да има сходен случай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                              В BaSe market е посочено, че БГ Агро ще започне изплащането на дивидента от 4 юли 2022г. http://basemarket.bg/?page=QuotesInf...G&compnum=274&
                              Мерси, колега. Фиксирано.

Източниците на инфо не са много, ама това, че всяка компания си избира измежду BSE, BaSE, x3news, бюлетин Инвестор или корпоративни съобщения в Инфосток е тъпичко. На сайта на BSE е най-неудобен интерфейсът, затова избрах x3news. Догодина ще помисля как да го оптимизирам процесчето и инфото все пак да идва от BSE.

П.П. В този контекст на никого не бих се разсърдил да мине през блога и да чукне една рекламка за здраве, че да си покрия поне хостинга (някой ден)

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                                В BaSe market е посочено, че БГ Агро ще започне изплащането на дивидента от 4 юли 2022г. http://basemarket.bg/?page=QuotesInf...G&compnum=274&
                                Мерси за инфото! Добри хора, не чакат крайния срок.

Коментар

Working...
                                X