IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Каква доходност за година очаквате от тези фондове..
    Аз от дивиденти Кире, а доходност каквато и да е над нулата ! И заради това, че вече не ми се инвестира в държавата на Шиши, Бай Хой, Цаци и Черешари !

Коментар

• Каква доходност за година очаквате от тези фондове..

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
        http://en.boerse-frankfurt.de/etp/et...&region=Europe
        ето тук можете да видите etf които се търгуват на xetra
        Аз вчера си купих от един в Гърция за да пробвам
        Благодаря foggbg, ще разгледам !

Коментар

• Очаквам да се разреши проблема с Италия и да дръпнат гъГърц Италия и Испания и за това и взех малко за проба
          бавно и тихо нагоре

Коментар

http://en.boerse-frankfurt.de/etp/et...&region=Europe
            Гърция ? Какво точно те накара да инвестираш точно там? За мен си е супер рисково, като знам колко им е задлъжняла държавата, и какво е мисленето на масата гърци. И все пак ми е интересно да споделиш дали има някаква причина, или просто интуиция.

Коментар

• http://en.boerse-frankfurt.de/etp/et...&region=Europe
              бавно и тихо нагоре

Коментар

В платформата
                Мерси ! Ще очаквам да споделиш за някой ЕТФ.

Коментар

• В платформата
                  бавно и тихо нагоре

Коментар

Аз сега ги разглеждам тези които се търгуват на xetra ако намеря нещо интересно ще споделя
                    Благодаря ти колега ! И още нещо да попитам, ако знае някой да сподели. Дивидентите, които даден ЕТФ изплаща директно в платформата ли постъпват, както е на нашата борса или се превеждат по сметка ?

Коментар

• Аз сега ги разглеждам тези които се търгуват на xetra ако намеря нещо интересно ще споделя
                      бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

А защо не инвестираш директно в европейски акции раздаващи дивидент?
                        През фонд портфолиото е много по диверсифицирано. Директно в много компании с малки суми не виждам смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ниските такси за управление ме привличат в сравнение с договорните фондове. Иначе договорни дивидентни имам няколко. Инвестирам в тях за диверсификация по скоро, за да не съм само на БФБ.
                          А защо не инвестираш директно в европейски акции раздаващи дивидент?

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Мисля че преди време и аз бях задал подобен въпрос, но задоволяващ отговор тогава не получих. Дано сега е разично...
                            Ниските такси за управление ме привличат в сравнение с договорните фондове. Иначе договорни дивидентни имам няколко. Инвестирам в тях за диверсификация по скоро, за да не съм само на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                              Да попитам има ли колеги инвестиращи в дивидентни ЕТФ регистрирани и търгувани в ЕС ? Моля търгуващите да споделят опит и мнения.
                              Мисля че преди време и аз бях задал подобен въпрос, но задоволяващ отговор тогава не получих. Дано сега е разично...

Коментар

• Да попитам има ли колеги инвестиращи в дивидентни ЕТФ регистрирани и търгувани в ЕС ? Моля търгуващите да споделят опит и мнения.

Коментар

Working...
                                X