IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слънчев бряг АД (SLB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мисля, че наба купуват за ING, поне така правиха миналия път

Коментар

• Наба пак купиха в края на сесията - сигурно случайно

Коментар

• и аз мисля, че на боб са гледали. После са извадили 100 000 лв и хоп дават 3-4 лв над пазарната цена на една акция и "скачат в тъмното"

Коментар

• не е до късмет, но кфн едва ли ще направи нещо

Коментар

• Тя цялата работа май не е до късмет
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Ама тия от Наба верно големи късметлии ;-)

Коментар

• "До седмица очаквам да е готова и новата оценка на активите на ЕРП Слънчев бряг, което би трябвало да е част от сделката с австрийската компания ЕVN за ЕРП Стара Загора. Най-късно в началото на другата седмица ще има и крайна сделка, прогнозира Овчаров.
                Очевидно с тази цена ще се съобразява държавният съвет на директорите на компанията. Междувременно вчера стана ясно че алтернативният частен борд е приел друга експертна оценка за ЕРП, според която цената е 51.012 млн. лв. с ДДС. Той обяви вчера, че свиква общо събрание на 27 октомври, на което ще се гласува за продажбата при новата цена."

Коментар

• NABA invest

Коментар

• Знаете ли кой ИП купи 5 те хиляди СЛБ на 7септември?

Коментар

• Според мен вече е пределно ясно, че държавата, миноритарите и австрийците са се разбрали, забележете, че са срещнали интересите си някъде по средата, така да се каже. Очакваш такова развитие поради две причини, срокът поставен от австрийците изтича, а БСП са много близки с миноритарите и с шефовете на самото СЛБ. Споделям оптимизма на Симона, макар че 40лв. според мен е почти невъзможно.

Коментар

• http://www.standartnews.com/archive/...ss/s4557_5.htm

И Румен Овчаров май е навит за сделката

Коментар

• Не помня, но сметките ми показват следното: 42 млн лева от ЕРП, плюс 10 млн разлика между вземания и парични средства от една страна и задължения от друга, и остават над 26 лева на акция нетна стойност без въобще да вземаме другите активи. А тях можете да ги видите в сайта на АП.
                          http://www.priv.government.bg/apnew/...0.11.3409.5185.
                          Оттук се вижда че остават стотици декари земи, плюс доста други активи. Мисля че цената може да достигне много повече от 40 лева на акция.

Коментар

• Симона, а знаеш ли на каква балансова стойност се води в отчета ЕРП-то?

Коментар

• не е ясно дали държавата ще участва на това ОС. нали кфн реши да не се допуска държавата да гласува по тази точка.
                              не се знае и дали австрийците са съгласни на тази цена да купят...
                              и защо едва днес се пусна това съобщение, а е от 10 септември

Коментар

• Че те, Симона, остана ли им някаква друга собственост? Както отдавна казах . Слънчев бряг и гащите си ще продадат... и така и става.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X