If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тука имаме ли сделка,нямаме ли все още,някой ще даде ли яснота за Бялата Лагуна?много сериозно влизат 132, и не само днес,странно.
благодаря предварително
Нали знаете че над 90% от им'ането на тоя холдинг е Албена АД.
Та анализа - сериозен или несериозен - се прави с едно изречени: Единственият смисъл от съществуването на Албена Инвест Холдинг е АЛБЕНА АД (Красимир Станев) да притежава/контролира 21% от АЛБЕНА АД.
Албена АД притежава 47.83% от Албена Инвест, за да притежава около 21% от себе си. Те тва е
Продажбата на дяла в Неохим няма как да е включена в отчета за полугодието. Друг е въпросът какво ще правят с парите от там и колко ще останат като печалба.
Винаги съм казвал че това е една от най-подценените акции. Просто не мога да разбера защо? Очаквам след продажбата на Лагуната, нещата да се подобрят значително. Дайте мнения по въпроса, предполагам че много от вас имат в портфейла си ALBHL и развитието на акцията не ви е безразлично.
Успех на всички!
Отчета си излезе вчера, 132 си пазаруват от тук и от АЛБ....
Вежда се ясно, че тук ни чака голям потенциал и акцийката си е подценена и пак нищо. Само аз ли нямам кинти да си купя още някоя бройка, що ли става - не знам. Не мърдайте цената и утре нагоре, че ме няма - та в понеделник да сляза от някой пътнически влак и да пробвам да се кача на самолетче, пък и селскостопанско да е.
Не бих се разсърдил ако някой пусне един наистина сериозен анализ по тази позиция, че от нея мисля да посрещна Нова година някъде към Мексико например.
Мисля, че се разбира - имам акции /и ще ги стискам яко/ и не препоръчвам нищо на никого.
Коментар