IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ще има след малко,но много ограничени бройки,а и според мъркащия котарак тука до мене,всичко под 30 парета си е чиста делавера.
    мнение на котето))))

Коментар

• Няма предлагане!

Коментар

• то който трябва, като гледам е напълнил когато трябва...

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
          Първоначално изпратено от kumbaka
          шу стая тукя брйе?
          Айде отлетееме. Сега ше се обадя на бащата да префърля боновите книжки...
          http://www.investor.bg/?cat=5&id=53763
          Ама това съобщение е от преди цял месец :-)
          Направо светкавична реакция на купувачите :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kumbaka
            шу стая тукя брйе?
            http://www.investor.bg/?cat=5&id=53763

Коментар

• шу стая тукя брйе?

Коментар

• тука имаме ли сделка,нямаме ли все още,някой ще даде ли яснота за Бялата Лагуна?много сериозно влизат 132, и не само днес,странно.
                благодаря предварително

Коментар

• Нали знаете че над 90% от им'ането на тоя холдинг е Албена АД.
                  Та анализа - сериозен или несериозен - се прави с едно изречени: Единственият смисъл от съществуването на Албена Инвест Холдинг е АЛБЕНА АД (Красимир Станев) да притежава/контролира 21% от АЛБЕНА АД.
                  Албена АД притежава 47.83% от Албена Инвест, за да притежава около 21% от себе си. Те тва е

Коментар

• Продажбата на дяла в Неохим няма как да е включена в отчета за полугодието. Друг е въпросът какво ще правят с парите от там и колко ще останат като печалба.

Понякога няма нужда да се бърза..

Коментар

• Според мен след продажба на Лагуната със сигурност сме на 25.

Коментар

• че добре де, ти колко искаш да струва АЛБХЛ? Аз наскоро се разделих с него. Дали ще удари 25 лева до месец?

Коментар

• Винаги съм казвал че това е една от най-подценените акции. Просто не мога да разбера защо? Очаквам след продажбата на Лагуната, нещата да се подобрят значително. Дайте мнения по въпроса, предполагам че много от вас имат в портфейла си ALBHL и развитието на акцията не ви е безразлично.
                          Успех на всички!

Коментар

• Отчета си излезе вчера, 132 си пазаруват от тук и от АЛБ....
                            Вежда се ясно, че тук ни чака голям потенциал и акцийката си е подценена и пак нищо. Само аз ли нямам кинти да си купя още някоя бройка, що ли става - не знам. Не мърдайте цената и утре нагоре, че ме няма - та в понеделник да сляза от някой пътнически влак и да пробвам да се кача на самолетче, пък и селскостопанско да е.
                            Не бих се разсърдил ако някой пусне един наистина сериозен анализ по тази позиция, че от нея мисля да посрещна Нова година някъде към Мексико например.
                            Мисля, че се разбира - имам акции /и ще ги стискам яко/ и не препоръчвам нищо на никого.

Коментар

• Първоначално изпратено от Малкия
                              Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от Малкия
                              Някой пак е от отбора на знаещите ....
                              Цената се клати, клати и БУММММ
                              След 20 те идват и 30 те
                              Дааа.Днес 2-3 позиции са набелязани от отбора на знаещите и ги атакуват.
                              И атаката едва ли е "Атака в мрака"
                              Прав си! Според мен това е акция, която отдавна е подценена.
                              Истината е винаги някъде по средата

Коментар

• Че те продадоха доста по-ниско от пазара

Коментар

Working...
                                X