If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ako ne ti trqbvat za neshto parite ot aktiite, ne prodavai. Draj si gi za dobavak kam pensiikata, daje moje edin den da gi zaveshtaesh....
Po-hubavo bi bilo nqkoi na mene da mi be6e zave6tal nali . Nali trqbva da se razke6i da se izhar4i nqkoi lev da se uveli4i potreblenieto kolega. Misli po makroikonomi4eski ))
колега,тва мексико е пълен кенеф братле,бяхме в канкун и околностите и дори си тръгнахме по рано.
има много по екзотични местенца,а прогнозата ти за 50 уууууу---бутилка квадратно уиски от мен и две хубави моми за цяла нощ -от мен за теб)))
Small, обикалям по хубави местенца и то редовно и ми се ходи в Мексико - един колега е намерил отлично място. Иначе и аз бих ти дал координати на готини местенца по света.
И да не забравиш за квадратните и хубавите неща - ще ти свирна - да направим една хубавиня
колега,тва мексико е пълен кенеф братле,бяхме в канкун и околностите и дори си тръгнахме по рано.
има много по екзотични местенца,а прогнозата ти за 50 уууууу---бутилка квадратно уиски от мен и две хубави моми за цяла нощ -от мен за теб)))
Коментар