IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Capman forever

Първоначално изпратено от Storm
    Какво стана с този холдинг ? Акциите изчезнаха, само купувачи, каквото се появи - изчезва. Имам акции, изненадват ме повече от приятно.

Коментар

• Какво стана с този холдинг ? Акциите изчезнаха, само купувачи, каквото се появи - изчезва. Имам акции, изненадват ме повече от приятно.

Коментар

• Сега очаквам в този форум да се появи Facts и да почне да ни обяснява какви нещатници са инвеститорите в ALBHL.

Коментар

• До 35 - 36 ще скочи много бързо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kumbaka
            Ako ne ti trqbvat za neshto parite ot aktiite, ne prodavai. Draj si gi za dobavak kam pensiikata, daje moje edin den da gi zaveshtaesh....
            Po-hubavo bi bilo nqkoi na mene da mi be6e zave6tal nali . Nali trqbva da se razke6i da se izhar4i nqkoi lev da se uveli4i potreblenieto kolega. Misli po makroikonomi4eski ))

Коментар

• Ako ne ti trqbvat za neshto parite ot aktiite, ne prodavai. Draj si gi za dobavak kam pensiikata, daje moje edin den da gi zaveshtaesh....

Коментар

• Re: К`во стана!!!

Първоначално изпратено от vlp
                К`во стана, копеле к`во стана 27.014 оферти купува!!!!!!!!!!!!
                Az sym na4inae6t v tozi biznes. Tuk vlqzoh na nivo 16.871 . Kakvo 6te me posavetvate na kolko da prodavam . Imam malko koli4estvo akcii.

Коментар

• Ако Албената върви все така нагоре, ще хода още по-често на Слънчев Бряг!!! Т`ва лято само три пъти![/quote]

Коментар

• К`во стана!!!

К`во стана, копеле к`во стана 27.014 оферти купува!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Браво на Албена!!!!! Добре, че послушах бате Дени и си купих на 19 !!!!!

Коментар

• LORD HAVE MERCY
                        ARUBA I`M COMMING

Коментар

• ха,къде изчезнаха продавачите?

Коментар

• Първоначално изпратено от small
                            колега,тва мексико е пълен кенеф братле,бяхме в канкун и околностите и дори си тръгнахме по рано.
                            има много по екзотични местенца,а прогнозата ти за 50 уууууу---бутилка квадратно уиски от мен и две хубави моми за цяла нощ -от мен за теб)))
                            Small, обикалям по хубави местенца и то редовно и ми се ходи в Мексико - един колега е намерил отлично място. Иначе и аз бих ти дал координати на готини местенца по света.

И да не забравиш за квадратните и хубавите неща - ще ти свирна - да направим една хубавиня

Коментар

• колега,тва мексико е пълен кенеф братле,бяхме в канкун и околностите и дори си тръгнахме по рано.
                              има много по екзотични местенца,а прогнозата ти за 50 уууууу---бутилка квадратно уиски от мен и две хубави моми за цяла нощ -от мен за теб)))

Коментар

• Някой е барнал интересна информацийка - лошо нема - ще стискам до 55 кинта и хоп - Нова година в Мексико

Коментар

Working...
                                X