IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Внимание!!! Силно подценена акция!!!!

Първоначално изпратено от ALBHL
    Абе хора, как може да продавате ацкията под 20 лв.? Тази акция заслужава да се търгува на много по-високи цени и мисля, че е крайно време някой от мениджмънта на холдинга да си запретне ръкавите и да свърше нешо полезно!
    Крайно време е да се направи една малко по-сериозна инвестиция! Като инвеститор в холдинга очаквам по-голяма прозрачност при вземането на решения и малко повече медийни изяви!
    Успешна 2008г. желая на Албена и на Албена ИНВЕСТ и дано в края на годината достигнем двойно по-висока доходност от миналогодишната
    Еех ,ако ставаше само с приказки...
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• абе нямам нищо против човека
      просто патоса ми се стори познат
      справки темата за ИХЛБЛ от преди няколко месеца
      *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

Първоначално изпратено от баш майстора
        Абе хора, как може да продавате ацкията под 20 лв.? Тази акция заслужава да се търгува на много по-високи цени и мисля, че е крайно време някой от мениджмънта на холдинга да си запретне ръкавите и да свърше нешо полезно!
        Крайно време е да се направи една малко по-сериозна инвестиция! Като инвеститор в холдинга очаквам по-голяма прозрачност при вземането на решения и малко повече медийни изяви!
        Успешна 2008г. желая на Албена и на Албена ИНВЕСТ и дано в края на годината достигнем двойно по-висока доходност от миналогодишната
        тва да ви напомня на стила на ПЕПИ?
        Не обиждай Пепито

Коментар

тва да ви напомня на стила на ПЕПИ?
          *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Внимание!!! Силно подценена акция!!!!

Коментар

• Абе тука немайте грижи, П/Е 10, и още повеч че към днешна дата акцията се търгува на book value
              То незнм дали има друга такава компания останала

Коментар

• Това днес промоция ли беше, що ли?

Да не би някой пенсионен фонд да си коригира числата или пак имаме отбор от "знаещи" - не знам

Имам малко и си купих още малко - не е препоръка за нищо

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Албена Инвест Холдинг АД-к.к. Албена /ALBHL/:
                  С Решение № 4/30.10.2007 на Софийски градски съд е вписано увеличение на капитала на Прима финанс ЕАД - дъщерно дружество на Албена Инвест Холдинг АД.
                  Капитала е увеличен от 1 700 000 лв. на 3 500 000 лв. чрез, издаване на нови 1 800 000 броя нови обикновен поименни акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев всяка, при условие, че Албена Инвест Холдинг АД запише и придобие 1 800 000 броя акции.
                  Преди увеличението на капитала, Албена Инвест Холдинг АД притежаваше 100 % от капитала на Прима финанс ЕАД, а след увеличението притежава 100 %.

Дет се вика, притежаваме 100% и продължаваме да придобиваме!

Коментар

• tova trjabva da se otrazi dobre i na ALB.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moshito
                      Обзалагам се, че инсайдъри купуват много напоследък и ни очакват новини, нямам представа какви и кога, но инсайдърите много ги нанюхвам.
                      А СЕГА

Коментар

• Аз пък разтоварих днес . Нещо показателите на дружеството не ми харесват. Рентабилността е доста ниска и чаках една добра новина да поизляза, преди да заспи позицията. пак съм се наредил по-надолу де Мнението ми не е препоръка.

Коментар

• Текуща печалба на Албена холдинг е над 11 000 000 за периода до 30/09/2007 спрямо 4 417 000 за същия период на 2006.
                          Има ги в сайта на БФБ / счетоводни отчети на емитентите/

не е препоръка за нещо, само посочвам откъде ги видях.

Коментар

• Обзалагам се, че инсайдъри купуват много напоследък и ни очакват новини, нямам представа какви и кога, но инсайдърите много ги нанюхвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moshito
                              Разбрах те, не ми беше хрумнало да видя в резервите, но наистина това е обяснението, досега това са били резерви, сега са печалба, защото иначе става дума за профит под 2 млн от продажбата на Неохим. Виждам, че ни си фен на Неохим и сигурно си имаш своите аргументи, но нямаш ли чувството, че се търгува някакво инсайд инфо там към момента. Така или иначе е пределно ясно, че това тримесечие ще е зле и това не може да е повод за покупка или продажба на акции на Неохим.
                              То сега всичко се вдига, та и Неохим в кюпа. Вчерашната новина за екологичните квоти също не е в тяхна полза. Единствено цената мое да е нагоре ако обявят сплит (не че това е достатъчна причина, но тук явно така се приема). Аз лично не съм чувал за сплит, но кой знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от lgl
                                Не мога да разбера защо има толкова скептицизъм към ALBHL ако информацията в инвестора и сайта на дружеството е вярна, то означава, че притежават активи по борсови цени за над 200 мил.. Нима другите холдинги и дружества са много по-добри от това та имате такова отношение. Имам въпрос: Кога са продали дяла си от Неохим?, това съм го пропуснал.
                                Не съм скептик. Просто съм реалист. Виж шестмесечния консолидиран отчет например и го сравни с миналогодишния. Фундамен има. Но няма earnings growt. А, новината за продажбата на дела в Неохим може и да е калкулирана до голяма степен в цената. Да не те отчайвам, но банките почти спряха да отпускат заеми за този отрасъл - туризма. Всяко чудо за три дни. Сега ще дръпне малко акцията, после ще заспи един дълъг сън. За кратка спекула или дълго стискане си струва. Тактиката следвай Капман се оказва печеливша. Много познават .

ПП Една преоценка на имотите на Албена, също може да раздвижи позицията за в бъдеще. Мнението ми не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X