IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аха , значи цена от 13.96... при сегашна 5.90 не е малко над два пъти,така ли да разбирам Амиго,

Коментар

• Първоначално изпратено от foxy73 Разгледай мнение
      на борсата не всичко е чиста математика.....а ако беше то....ALB 68,010 -79.43%= 13,9896 лв.(минимум за акция на ALBHL)
      Така сметнато според мен е неправилно. Базата ви трябва да е пазарната капитализация а не цената на акция. Аз го смятам така: Албена има пазарна капитализация 290кк, а холдинга 32кк към днешна дата. 20% от 290кк са 58кк. Като се добави кеша на холдинга и другите активи, може грубо да се каже че холдинга е малко над два пъти подценен спрямо албена в момента
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Но ми следиш мисълта нали? )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Edelvaisirozi Разгледай мнение
          Аз пак да си питам ?????Ако Албена Инвест Холдинг АД притежава 20.57% от Албена АД
          -Дали е вярно , че 41.000 лв.(акция на ALB)
          -79.43%
          =
          8.4337 лв.(минимум за акция на ALBHL)
          НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА КУПУВАНЕ ОЩЕ ПО МАЛКО ПЪК ЗА ПРОДАВАНЕ,ВСЕКИ САМ ДА СИ РЕШАВА ХАИДЕ УСПЕХ ))))))))
          на борсата не всичко е чиста математика.....а ако беше то....ALB 68,010 -79.43%= 13,9896 лв.(минимум за акция на ALBHL)

Коментар

• Може и на ЛС

Коментар

• Ще Ви бъда благодарен , кажете през кои посредници минаха днес сделките с АЛБХЛ.

Коментар

• АТИЛА позна че пак ще пуснат дивидент. Доволен съм.
                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• оле

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=551350

Албена Инвест Холдинг АД дава 40 ст. дивидент на акция за 2009 г.
                  27 юни 2010 14:41 / обновена в 14:52 | Валентина Добринчева
                  Дарик

Коментар

• Няко има ли инфо какво се реши на ОСА .

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                      Май няма да има, всичко отива във фонд резервен
                      Те всяка година така разправят... ама всяка година девидент раздават!

Нищо чудно - и сега да е така!

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
                        колко ще е дивидента за 2009?
                        Май няма да има, всичко отива във фонд резервен
                        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• колко ще е дивидента за 2009?

Коментар

• Че то от масовата приватизация насам някога ОСА на АЛБХЛ провеждало ли се е на първа дата?

Коментар

• Това дружество е поредното превърнало се в пълна пародия!
                              Мажоритаря пропуснал да отиде на общото събрание

Коментар

• Продължение
                                Не знам дали сте чели допълнителните материали към отчета на АЛБХЛ, но има една интересна информацийка, че ще продават миноритарния си дял в Складова техника АД. Та значи ще се продават 31.88% от капитала или 89,905 акции на цена от 33.37 лв. Т.е. ще вземат 3 млн. лв. за актив който се води в отчета на стойност от 91 хил.лв. - само за ориентиране какви са оценките и какви реалните стойности.

Поздрави!

Коментар

Working...
                                X