Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗащо се правиш на ударен, всеки който ти има доверие може да ти даде достъп до парите му или даването на пари назаем на приятел или роднина не е ли същото. Това, че аз примерно не разбирам от акции и съм ти се доверил на теб да ми търгуваш за моя сметка и на моя отговорност, кое му е незаконното тук като аз си нося отговорността ? Да не говорим, че и другия начин е съвсем лесен с пълномощно. Ти къде отиде да дълбаеш не знам, кое е незаконното като титуляра си носи отговорността за решенията !He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИмам предвид ето това:
Аз поне го разбирам така: според теб щом нещо няма как да бъде следено и контролирано, то не е незаконно. Поправи ме, ако не си искал точно това да кажеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗащо се правиш на ударен, всеки който ти има доверие може да ти даде достъп до парите му или даването на пари назаем на приятел или роднина не е ли същото. Това, че аз примерно не разбирам от акции и съм ти се доверил на теб да ми търгуваш за моя сметка и на моя отговорност, кое му е незаконното тук като аз си нося отговорността ? Да не говорим, че и другия начин е съвсем лесен с пълномощно. Ти къде отиде да дълбаеш не знам, кое е незаконното като титуляра си носи отговорността за решенията !
.........Това няма как да се следи и контролира, че да е незаконно..........He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАко това са ти критериите за законно/незаконно, няма да свършиш добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеДори и законно с пълномощно можеш да търгуваш с колкото си платформи пожелаеш. А и без пълномощно както ти каза Монти пак може, когато титуляра на платформата е друго лице, а ти е дал достъп на теб. Това няма как да се следи и контролира, че да е незаконно. Примерно братовчед или приятел е сключил договор с посредник и платформата се води на негово име, но той с устна договорка между вас си ти е дал възможност ти да влизаш и търгуваш. И това се прави примерно не с цел манипулации на пазара, а с цел да управляваш и инвестираш парите на това лице.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЗащо си мисля, че това май е забранено ....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСключените договори за платформи може да са толкова и повече, но аз лично имам договора за 3 платформи за БФБ, две от които не съм използвал никога. Отделно познавам и съм накарал поне 10-тина човека да сключат такива договори, от които търгуват 2, които двама имат по 2-3 сделки на година. Идеята ми е, че активно търгуващите индивидуални клиенти към днешна дата, според мен сме 200-300 човека макс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЗащо си мисля, че това май е забранено ....?
Не може да се докаже....
не се женят ,не живеят на един адрес , на 10 приятели ще вземе данните .... а парите той ще внася...като картите за телефон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПошегувах се,
Но има истина в това което написах , някой корифей го правят по доста позиции....
Имат открити платформи на цялата им рода до 10 коляно ,но платформите те ги ръководят ..He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе мога да те разбера, какво имаш предвид? То ако искам да манипулирам нещо, не са ми нужни 3 платформи, нито 10-тина познати. Ама пусто въобще не вярвам в ТА на БФБ, та и не се интересувам грам от стойности на индекси или акции. Гледам основно печалбите и перспективите и с едното око активите. Нищо друго не ме интересува.
Но има истина в това което написах , някой корифей го правят по доста позиции....
Имат открити платформи на цялата им рода до 10 коляно ,но платформите те ги ръководят ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГотов си за манипулиране на поне 3 акции....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСключените договори за платформи може да са толкова и повече, но аз лично имам договора за 3 платформи за БФБ, две от които не съм използвал никога. Отделно познавам и съм накарал поне 10-тина човека да сключат такива договори, от които търгуват 2, които двама имат по 2-3 сделки на година. Идеята ми е, че активно търгуващите индивидуални клиенти към днешна дата, според мен сме 200-300 човека макс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеМи и аз това им казвам де ! Аз мисля, че търгуващите през платформи сме около 5000.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар