Първоначално изпратено от vendetta89
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗащо да купуваш 5 или 6 акции като постигаш ефекта с една акция?
най-вероятно не съм разбрал аз ква е идеята...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеАко ИП ти взема по 2 лв. от всяка сделка, какво правиш още там? Няма такива комисиони на пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениене разбирам само защо по 1 акция? а не по повече? нали пак ще се запишат на по-горна цена?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеОстанаха 335 сделките до края...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение.....
Жалко за продавачите, инвестирали на БФБ решили да приберат печалбата на 9.00 лв, ама с по една акция продават на 7.00 - бг реалности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеа докога е срока ...да си купя 6 акции...нема да съм толкова нагъл...
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеОстанаха 335 сделките до края...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеоще само 336 сделки го чакат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеНе знам, ама тоя на 9,30 го разбиха от комисиони...
Коментар
Коментар