If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря колеги, че ме светнахте за далаверката. Аз се оказа че имам 2 "излишни" акции. С тях и без тях ще получа една и съща бройка. Кокошкарска работа, ама имах малко свободно време да прочета темата. Така че живи и здрави.
Искаш да кажеш, че имаш общо 3 акции? Правилно ли разбирам?
Благодаря колеги, че ме светнахте за далаверката. Аз се оказа че имам 2 "излишни" акции. С тях и без тях ще получа една и съща бройка. Кокошкарска работа, ама имах малко свободно време да прочета темата. Така че живи и здрави.
хм... при Карол май не е така... нямам идея не съм имал много тлъсти продава сделки, имах една разбита на 2 и 2та пъти си взеха колкото трябва и нищо по-малко..
а тука ся кога ше получим 1та от другите трябва ли да се ходи до ИП да се подписва нещо или автомат влиза в платформата?
Никой не взема по толкова за ВСЯКА сделка, доколкото става дума за клиент, ползващ платформа за дистанционна търговия.
Повечето имат минимална комисиона от 1-2-3 лева, но тя е за сделка от една и съща ПОРЪЧКА. Т.е. дори да ти купуват обявените от теб 100 акции, например, в сто сделки, ИП ще удържи минималната комисиона още в първата сделка, а за следващите ще ти начислява само процентната част.
Естествено, доста посредници не включват разходите за ЦД в процентната си комисиона, като те са около 60 ст. и са дължими за всяка отделна сделка (трансфер).
Баси при цялата скука на БФБ-то, която дори стрес тестовете не можяха да разсеят, тук има "екшън" .... Тия моите еврофинанси взимат мин. 2 лева комисион и ме спират да си взема и аз една акция
е 2лв комисион после ще вземеш 40+ ? не е ли сделка
Баси при цялата скука на БФБ-то, която дори стрес тестовете не можяха да разсеят, тук има "екшън" .... Тия моите еврофинанси взимат мин. 2 лева комисион и ме спират да си взема и аз една акция
Коментар