IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    ми не знам - какво става тогава?
    Нали ти казах по-долу!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
      И ми е интересно защо толкова кисели физиономии има тук. Има продавачи, има и купувачи. Ако не сте от тях, какво ви бърка, след като и двете страни са видимо доволни да правят бизнес.
      Шаш! Ако на това му викат "бизнес"

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
        Да, ама като имаш само еедна акция на Албена инвест?
        ми не знам - какво става тогава?

Коментар

да бе, къде го пише това?
          тук пише друго:
          Според договора и Анекс 1 към него съотношението на замяна е 0,173 акции в Албена АД за една в Албена инвест холдинг АД. Съответно справедливата стойност на една акция в Албена инвест холдинг АД е изчислена на 11,22 лв., а в Албена АД - на 64,92 лв. На практика за 5,78 акции от АИХ ще се получава една от Албена АД.
          Да, ама като имаш само еедна акция на Албена инвест?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
            Тогава ще бъде още по-забавно...
            Процентно да!

Коментар

• А играчите на БФБ, били "един автобус хора", то като гледам са цяла влакова композиция

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                После ще наблюдаваме същото, но при Албена... при осребряването...
                Тогава ще бъде още по-забавно...
                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975
                  ей голяма тъпотия тук!
                  Хайде този дето е сложил оферта на 9,3 и я е зарязал не е виновен, но тоя смотаняк дето кълве със сигурност го прави съзнаелно и не харчи собствени пари - със сигурност са чужди пари я ПФ, я ВФ как може такова нещо!!!
                  Силни думи и твърдо неверни, според мен. Ако мислиш, че ДФ, ПФ и т.н. играят за 30-40 лева, значи имаш доста сгрешена представа за пазара ни. А и броя на сделките днес комай надхвърля броя на този тип инвеститори у нас.

И ми е интересно защо толкова кисели физиономии има тук. Има продавачи, има и купувачи. Ако не сте от тях, какво ви бърка, след като и двете страни са видимо доволни да правят бизнес.

Коментар

Хм, наистина си изпуснал!
                    1акция на Албена инвест, ще ти донесе 1 акция на Албена АД, след като се реализира преобразуването чрез вливане! Защо мислиш от една седмица, се търгуват единствено лотове от по 1 акция на албена инвест!
                    После ще наблюдаваме същото, но при Албена... при осребряването...

Коментар

1акция на Албена инвест, ще ти донесе 1 акция на Албена АД, след като се реализира преобразуването чрез вливане! Защо мислиш от една седмица, се търгуват единствено лотове от по 1 акция на албена инвест!
                      да бе, къде го пише това?
                      тук пише друго:
                      Според договора и Анекс 1 към него съотношението на замяна е 0,173 акции в Албена АД за една в Албена инвест холдинг АД. Съответно справедливата стойност на една акция в Албена инвест холдинг АД е изчислена на 11,22 лв., а в Албена АД - на 64,92 лв. На практика за 5,78 акции от АИХ ще се получава една от Албена АД.
                      Last edited by tony1975; 01.09.2016, 17:54.

Коментар

защо 350%, не следя какво става тук?
                        Между другото беше готино как веднага обвини фонд мениджърите! Наистина беше добре казано!

Коментар

Коментар

• А може и някое ИП да реализира брой сключени сделки, скоро ще има рекорд

Коментар

Искаш да кажеш, че ще изпуснеш печалба от над 350%? Правилно ли разбирам?

Коментар

Да, мисля че току що лота при Монбат бе определен на 113! Значително по-добре!
                                И при Бианор мина единичка... Преди това имаше и при други позиции...

Коментар

Working...
                                X