Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеизвинявам се за думите си тогава, не заех че може да има възможност за такъв арбитраж!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАз съм неподгатвен, но ако получиш една акция на Албена срещу една на АИХ колко ли ще струва Албената?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеИзобщо не би могъл да бъдеш сигурен, че са две страни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеИзобщо не би могъл да бъдеш сигурен, че са две страни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеТи как му викаш на това две страни да сключат доброволно сделка помежду си при условия, които считат за изгодни за тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда бе, къде го пише???
стр. 11 мисля. Преди това е обяснено и защо се налага замяна по този начин.
P.S.
http://dox.bg/files/dw?a=b23a28e1bbLast edited by fantasy_gt; 01.09.2016, 18:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеТи как му викаш на това две страни да сключат доброволно сделка помежду си при условия, които считат за изгодни за тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеШаш! Ако на това му викат "бизнес"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеШаш! Ако на това му викат "бизнес"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеми не знам - какво става тогава?
Коментар
Коментар