IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вамо АД (VAMO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Vuprosut ot cqlata sdelka e kude otivat parite)

Коментар

• Първоначално изпратено от Rozalia
      Това трябва да е някаква нова тактика за оценяване на дружества, да се гледа първо какви земи притежават, а за останалите неща мениджмънт, отношение към миноритарни акционери, дейност, печалби и т.н., са без значене...
      Да ти кажа Трансстрой затова скочи толкова. Договора беша само катализатор.
      Лично мнение.

Коментар

• Това трябва да е някаква нова тактика за оценяване на дружества, да се гледа първо какви земи притежават, а за останалите неща мениджмънт, отношение към миноритарни акционери, дейност, печалби и т.н., са без значене...

Коментар

• [quote="Стенли"]
          Първоначално изпратено от scportal
          Първоначално изпратено от Императорът
          Първоначално изпратено от Майната
          Защото, само земята която има струва )) в пъти повече от платената цена Импе ))))))

Доколкото знам "Албенината" земя не е изцяло нейна собственост, а общинска... но това няма значение - при всеки случай земята във Варна е по-скъпа от тази в Албена

Коментара е излишен!!! Това е за темата Бисери и вицове!!!
          кое точно?

Коментар

• [quote="scportal"]
            Първоначално изпратено от Императорът
            Защото, само земята която има струва )) в пъти повече от платената цена Импе ))))))

Доколкото знам "Албенината" земя не е изцяло нейна собственост, а общинска... но това няма значение - при всеки случай земята във Варна е по-скъпа от тази в Албена

Коментара е излишен!!! Това е за темата Бисери и вицове!!!

Коментар

• Да не говорим, че на албена строителство от други лица освен отедноличниясобственик не би могло да има.... т.е. интереса към земята при сегашните условия ... е неуместен... така че цената й не би могла много да влияе на акцията.

Коментар

• [quote="Императорът"]

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                  Ех майна, майна.....къде беше преди няколко дена да открехнеш всички .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                    Ми тогава Албенина акция трябва да струва 300 кинта... :-)
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Майната - гледам, че независими че си от Пловдив много добре занеш на каква площ е предприятието във Варна
                      Да добавим все пак и факта, че само преди година ВАМО учреди и дъщерно дръжество за хотелиерство и туристическа дейност:

http://www.investor.bg/?cat=5&id=27202

Мнението не е съвет за покупка/продажба.

Коментар

• Защото, само земята която има струва )) в пъти повече от платената цена Импе ))))))
                        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• И аз продадох доста по-ниско - но и не ми е ясно защо е това Яхо-о-о-о за акциите на губещо предприятие.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Търсят се интусиазирани кобуси, да застанат с колемите кошници на бида, за да поемат щедро каквото им изсипят....

Коментар

• Прав си, какво ли ми пука...

Коментар

• Rozalia,

защо се хващаш за всичко което прочетеш и после така пламено го защитаваш ?
                                Това е пазара, всеки си гледа печалбата...как беше...интереса клати феса .
                                Щом някой може и иска - нека го прави, а какво ще стане с теб - ти сама решаваш. Така че няма от какво да се оплакваш. Искаш контрол и регулации - бягай към "сигурните пазари", там поне едно е гарантирано - че печалбата ще е по-ниска. А подобни сделки има по целия свят.

Коментар

Working...
                                X