IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слънчев Бряг Холдинг АД (6SV / HSLB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Държавата ще е без право на глас

http://www.dnevnik.bg/show/Default.asp?storyid=150771

Вече го обсъждаха, само че май в някоя от другите теми.
    Това също има отношение към цената на Слънчев бряг http://www.dnevnik.bg/show/Default.asp?storyid=151429

Коментар

• hslb

shtom durjavata nqma pravo na glas ) az ako otida s moite i na blizkite mi akcii i nqkolko ideta koito ni im se zaminava me upulmomosht da gi predstavlqvam.. az shte napravq kakvoto si iskam na OS .. vervai mi ..

Коментар

• hslb

neznam kude sum.. kaji togava kude da go pro4eta tova ) deto go tvurdish..

Коментар

• hslb

Пак ти казвам далеч си от истината, така че по-добре не се изказвай, че ще заблудиш някой.

Коментар

• hslb

priqtelu ne znam .. koi kakvo nesledi .. oba4e moga da ti kaja 4e rukovoditelite na slb ... bilo to direktori ili upraviteli i az neznam kakvi sa nazna4eni ot durjavata i zashtitavat neiniq interes... a tq ima 80% .. teka 4e ... sorry ama ne peesh v hora..

Коментар

• hslb

Асторе явно не ги следиш тези позиции, щом не знаеш това, за което питаш. Държавата няма право на глас, защото обикновено се дъни във вземането на решения, каквито и да били те, особено икономически. Затова й забраниха със закон да се меси в управлението на дружества, макар и нейна собственост. -)

Коментар

• hslb

zashto durjavata da nqma pravo na glas ta tq durji 80% ot drujestvoto..

Коментар

• hslb

08.04.2005 e skoro ) shte vidim kakvo shte stane ... ot mqstoto na subitieto )

Коментар

• hslb

E da de ama nqmat pravo na glas.

Коментар

• hslb

az mislq 4e durjavata shte doide zashtoto trqbva da si prokara prodajbata na erpto.. te prosto nqmat izbor....

Коментар

• hslb

И аз имам сходни мисли, но ме съмнява да стане така.

Коментар

• hslb

решението трябва да е да не се продава електроразпределитилното за цена BGN 25MM, щото приходите само от него ще са минимум BGN 5MM на година. освен това държавата ако плати EUR 27 MM на EVN неустойка, то EVN ще си го купи за EUR 25MM от SLB. така че има доста хляб в позицията

Коментар

• hslb

Ами почти по равно са ни, но на ОСА ще бъдат представени само ХСЛБ и някои от нас с по-сериозни пакети. Между другото ти какво мислиш, какво трябва да е и какво ще бъде решението на ОСА. Според мен първото дори няма да се състои поради липса на кворум.

Коментар

• hslb

pitai nie kak shte deistvame kato imame pove4e akcii ot tqh )

Коментар

• hslb

Според мен е най-добре да си акционер и в двете. И двете са супер подценени, а накъдето и да потекат пари все ще има и за вашия джоб. Такава е моята стратегия. Интересно ми е, ако някой има информация за събирането на борда на директорите на ХСЛБ, дали е състояло вече или е днес или утре и какво са решили, как ще действат на ОСА на СЛБ

Коментар

Working...
                                X