If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много интересно защо смяташ, че точно Кремиковци и Химко ще бъдат първи.Все пак това са предприятия зад които стоят достатъчно активи. Интереса на чужди компании потвърждава, че и двете стават за нещо колкото и да си негативно настроен. Едва ли тези компании ще дойдат, ще си купят по няколко милиона акции, ще вдигнат цена и след това ще ги продадат на такива като нас. Освен ако не смяташ разбира се, че това е възможно на на нашата борса. Аз лично не мисля така.
Минаващ, според мен няама никаква логика "РАО-МРАО" да играе за индииците.Чисто и просто Химко има над 200млн. дългове от една стрна и от друга страна активи за 40млн.Като 40млн. доколкото знам е оценката направена при одита.Реално активите са на много по ниска стойност.При това положение според мен руснаците ще се опитат да отмъкнат каквото могат и накрая ще оставят кредиторите и акционерите да пият по една студена вода.Както вече многократно писах Химко няма нищо.Нито оборудване, нито персонал, нито пазари,нито оборотни средства, нито доставчици.Даже ток и вода няма.Даже и реални собственици няма.Те са някъде в зоната на здрача.На практика Химко не съществува.Съществуват 200млн. дългове и както ти пишеш15000т скраб.Всъщност дали са 15000т не знам, не съм ги мерил макар, че съм работил доста време в Химко.Щях да забравя.Съществуват и доблестни и предани фенове на Химко.Господ здраве да им дава.Амин.
Коментар