IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    ебати, във всичко виждате конспирации
    стига бе хора, като жена му е депутат да стои безработен човека, така ли
    щото евентуално можело нещо да направи

по тая логика в Полша братята Качински докато единия е във властта другия трябваше да е клошар, щото иначе съмнително
    Като няма конспирация защо до сега не го приватизираха при готова оценка и заключителна фаза а вече 10 месеца се чудят какво да правят и да удължат срока ....даже Дянков не е предвидил пари за тази година в бюджета от приватизация....
    "Цачева обясни, че съпругът й се занимава с узаконяване на недвижими имоти на "Булгартабак", които до момента нямат Акт 16 и не са въведени в експлоатация. "В момента е в командировка във връзка с документите на тези имоти, които са свързани с приватизацията"
    Ако си запознат с нещата тези въпроси са първите който изчистват при приватизация а не последните.... смешно да не кажем плачевно.

Коментар

• ебати, във всичко виждате конспирации
      стига бе хора, като жена му е депутат да стои безработен човека, така ли
      щото евентуално можело нещо да направи

по тая логика в Полша братята Качински докато единия е във властта другия трябваше да е клошар, щото иначе съмнително

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
        Това дори и да е вярно какво показва? Да не му го подарат на него, като работи там?
        Пак неподготвен из дебрите на корупцията....
        първо -има интерес да се бави сделката.
        второ е заинтересован да остане на работа при новите собственици...
        трето има властови ресурс да я протака и да избере най удобните за него нови собственици и за Цецка разбира се.... ама тия твойте са сълзици и не може да се очакват от тях такива работи.....нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...e_se_zanimava/

"Цачева: Съпругът ми е в "Булгартабак", но не се занимава с приватизацията
          Съпругът ми няма отношение към приватизацията на "Булгартабак", тъй като не заема ръководен пост в холдинга. Това каза пред журналисти председателят на парламента Цецка Цачева.......................
          "Именно дирекцията, в която той работи, комуникира с Агенцията по приватизация за преминаването в частни ръце на холдинга, а самият Румен Данговски е човекът, който стикова всички дейности", пише още изданието."

Кога дойдоха на власт, кога се назначиха при най дойната крава и кога почнаха да не бързат ...много .... оправни хора а Соколов ми обясняма да им дадем четири години...
          Това дори и да е вярно какво показва? Да не му го подарат на него, като работи там?
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...e_se_zanimava/

"Цачева: Съпругът ми е в "Булгартабак", но не се занимава с приватизацията
            Съпругът ми няма отношение към приватизацията на "Булгартабак", тъй като не заема ръководен пост в холдинга. Това каза пред журналисти председателят на парламента Цецка Цачева.......................
            "Именно дирекцията, в която той работи, комуникира с Агенцията по приватизация за преминаването в частни ръце на холдинга, а самият Румен Данговски е човекът, който стикова всички дейности", пише още изданието."

Кога дойдоха на власт, кога се назначиха при най дойната крава и кога почнаха да не бързат ...много .... оправни хора а Соколов ми обясняма да им дадем четири години...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
              не се коркай -дивидент вземаш ли -вземаш.Все щ е ни дойде реда -дано и сприятни изненади
              Няма да купувам ако смятам че няма да има печалби.... но мин фин ме дразни и все повече и повече ....
              все едно че е паднал от световната банка.

Коментар

http://www.investor.bg/news/article/100987/333.html
                "Актуализират бюджетния дефицит до 4,8%"

"В изявлението на министър Дянков не се прогнозират приходи от приватизация или продажба на вредни емисии."

Бих казал че е или неспособен или не смята да приватизира.....
                не се коркай -дивидент вземаш ли -вземаш.Все щ е ни дойде реда -дано и сприятни изненади
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/100987/333.html
                  "Актуализират бюджетния дефицит до 4,8%"

"В изявлението на министър Дянков не се прогнозират приходи от приватизация или продажба на вредни емисии."

Бих казал че е или неспособен или не смята да приватизира.....

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                    Имам някакъв материален интерес в тази акция. Не съветвам никого нищо!
                    И понеже и аз имам интерес в тази акция и не по малък в София БТ ,но съм реалист и накупих холдинга и дъщерната на тези нива ... почти.
                    За мен е меко наказано наивност/ защото имам чувството че може да е ИП/ да продаваш холдинга и да купуваш дъщерна пред приватизация на холдинга....
                    Защо ли..?
                    Ами София БТ е слаболиквидна компания и щяха да я махат от борсата преди няколко месеца. Така ,че голям пакет акции много трудно ще се продаде в близката година.
                    Второ при приватизация на холдинга цената на неговите акции ще бъде изпълнена на 100 % на търговото а цената на акциите на дъщерните фирми на 60 ,70 % от действителната според спекулантите ....
                    При тази цена на БТН 13 лева държавния дял на холдинга ще струва 77 М ..... Благоевград има капитализация 70 М , следва един куп малки фабрики и имотите на Майкатае и остава цената на София БТ в порядъка на 5 ,6 лева ,което означава че цената на София БТ ще бъде 30 лв. при паритет с майката ...Защо мислите избяга големия инвеститор тези акции държани толкова време.... защото 30 лева ще вземе в най добрият случай и то ако има приватизация.....
                    Сметките са правени грубо.....в рамките на лев ,два..
                    Не е препоръка......

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                      През април 2010 г., в сравнение с предходния месец, е отчетено намаление на
                      промишленото производство с 6.4%, като спадът в производството и
                      разпределението на електрическа и топлоенергия и газ е 16.6%, в добивната
                      промишленост - 10.3%, а в преработващата промишленост - 2.8%. По-значително
                      намалява производството на тютюневи изделия - с 26.4%

Май ще има доста кофти данни за второто тримесечие.
                      Ако ще четем през пръсти, по-добре да не пишем.

За април оборота в сектора на тютюневите изделия нараства с 21,4% спрямо месец март 2010!

Има и други интересни данни, но обикновено трябва някой да ги прочете.

Имам някакъв материален интерес в тази акция. Не съветвам никого нищо!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                        През април 2010 г., в сравнение с предходния месец, е отчетено намаление на

аз очаквах много лоши за първото тримесечия а те излязоха по добри от миналата година....
                        Какво значи кофти данни ... за мен е да не го продадат или да го подарят на свой човек .
                        Сега държавния дял при тази капитализация струва 76 милиона... е това е важно!

Коментар

• През април 2010 г., в сравнение с предходния месец, е отчетено намаление на

Коментар

За сега продаваме на 10.30 лв. но само 62 акции , слабичко върви преструктурирането няма много купуващи в БТХ и така трябва не всички са хитреци, но за мен е скъпо при положение че продавача в София БТ е голям и там цената може да пада . ...
                            Цена около 10 , 11 в холдинга е добре за такъв майстор .
                            Имам и от двете по много вече
                            Не е препоръка....
                            E днес много слабичко сел 20 БТН ,
                            биу 15 София БТ. Цената на БТН е нормална около 11 лв. , 12 за преструктуриране в София БТ ...
                            Не е препоръка...

Коментар

Но понеже няма кеш и за закуски сел БТН ,биу София БТ.... та продаде малко от едните и купи от другите. Цирк.
                              За сега продаваме на 10.30 лв. но само 62 акции , слабичко върви преструктурирането няма много купуващи в БТХ и така трябва не всички са хитреци, но за мен е скъпо при положение че продавача в София БТ е голям и там цената може да пада . ...
                              Цена около 10 , 11 в холдинга е добре за такъв майстор .
                              Имам и от двете по много вече
                              Не е препоръка....
                              Last edited by meche_cveti93; 09.06.2010, 14:36.

Коментар

• Така и аз да споделя нещо....
                                Понеже всички сме специалисти и майстори на БФБ та какво наблюдавам от няколко седмици. Един наш колега ,може и ИП да е защото като Колчо не виждам добре при търговията е решил да си преструктурира портфеила защото София БТ не е била толкова от 2000 г. . Но понеже няма кеш и за закуски сел БТН ,биу София БТ.... та продаде малко от едните и купи от другите. Цирк.
                                Та ако чете на 10 лв. /купил ги е на 16,17 лв. с дивидента 9 лв. ми изглежда добре/ и една хилядарка мога да поема а не да ни мъчи с по няколко десетни бройки .

Коментар

Working...
                                X