If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
преди години имаше един ник "Остап Бендер"/"Цар Симеон Велики" когото наричах МУНЧО
явно мисирката е чела старите ми постове и сега вече научила нова дума повтаря МУНЧО в захлас
............... дано й мине бързо на горката мисирка
Цар Симеон/ Остап Бендер/ беше готин ,което не може да се каже за теб....
А при толкова вицове в твойте постове досега не съм извадил ни един освен ако не е на същата страница на която се пише в дадената тема....това не ти ли говори ,че не си ми интересен/меко казано../ , нито като човек ,нито като инвеститор и спекулант ...
много е тежко да си тъпа мисирка и в половината си мнения /3000/ да посочваш линкове към статии, а при останалите 3000 поста да ръсиш откровени глупости като долните
Чакахме включване от Мунчо и го получихме........
Как е Пиедестала или копаеш тунели.....Мунчо!
Нали не смяташ ,че карък , като теб ще намери потдръжка точно в тази тема от държатели на акции от БТН , за да ме оплюваш....
много е тежко да си тъпа мисирка и в половината си мнения /3000/ да посочваш линкове към статии, а при останалите 3000 поста да ръсиш откровени глупости като долните
цената на акциите при обявяване на увеличението и създаване на Сомен в два етапа беше около 5,7 -5,90 .... говори се за цена от под 3-3,3 евро ,което прекарва вече притежателите на Сомен без да са станали собственици на акциии.... някой от собствениците на Сомен почнаха да плачат по форумите и няма да участват в следващият етап.
цветано, какво е това Сомен
Нещо като като бонове за бензин или храна ,който на определена дата се осребряват като акции с всички права ....датата наближава.
Важното е че определяне на цената стана на нещо като акцион където беше много по ниска от борсовата в момента 4,25 а борсовата 5 ,7 евро и количеството беше 1към 1 стари .Така всички стари акционери изгърмяха....
какво да помисля..... акциите на БФБ и не само на там от две години официално отпадна срок за сетълментза придобиване и продажба...ако не знаеш не пиши а чети правилници......
Подценеността или надцененоста на дадена позиция понякога се определя от търсенето и предлагането на маркета..........
Първоначално изпратено от meche_cveti93
Относно празника аз мислех да не го смятам за такъв ама вкъщи вече ме "оскубаха" финансово...
Имам акции с количество броят на пръстите на двете ръце...
Голяма борба водите чак се съжалих и вместо да продам ви помогнах с 20 акции... пък да видим.
Полки , понеже не пиеш сигурно тогава имаш склероза...
Полки, искам да те помоля да ми пратиш сайтовете където гледаш премаркета, ДАУ и DAX защото ми преинсталираха компютъра и ми унищожиха сайтовете от които ги гледах...
Част от поканата за ОС ".....5. Приемане на решение за разпределяне на печалбата на дружеството за 2010 г. Проект за решение: Общото събрание приема предложението на Съвета на директорите за разпределяне на печалбата на дружеството за 2010 г. 6. Вземане на решение за разпределяне между акционерите на „Булгартабак-холдинг“АД, съобразно притежаваните от тях акции, на неразпределената печалба на дружеството. Проект за решение: Общото събрание на акционерите взема решение за разпределяне между акционерите на „Булгартабак-холдинг“АД, съобразно притежаваните от тях акции, на неразпределената печалба на дружеството....."
Не е препоръка!
това вече от вчера сутринта е в обръщение на публичното пространство....
Акцията си върви към 40 и засега нищо не може да я спре....
Не е препоръка.....
Част от поканата за ОС ".....5. Приемане на решение за разпределяне на печалбата на дружеството за 2010 г. Проект за решение: Общото събрание приема предложението на Съвета на директорите за разпределяне на печалбата на дружеството за 2010 г. 6. Вземане на решение за разпределяне между акционерите на „Булгартабак-холдинг“АД, съобразно притежаваните от тях акции, на неразпределената печалба на дружеството. Проект за решение: Общото събрание на акционерите взема решение за разпределяне между акционерите на „Булгартабак-холдинг“АД, съобразно притежаваните от тях акции, на неразпределената печалба на дружеството....."
Не е препоръка!
Кеш може да си купят като купят 100 млн. лв. със 100 млн. лв.
Пак ще си имат 100 млн. лв.
Безмислена сделка.
Биха го направили ако вземат кеш за 50 млн. лв., срещу например 30-40 млн. лв., а това е възможно, когато се продават коне с кокошки, тоест кешът барабар с бизнесът.
Това може да стане в Булгартабак или в БФБ.
Ако се налагат условия за покупка на тютюни с несъвсем пазарни цени... може да им трябва и кеш, не само бизнес.
Безмислена сделка.
Биха го направили ако вземат кеш за 50 млн. лв., срещу например 30-40 млн. лв., а това е възможно, когато се продават коне с кокошки, тоест кешът барабар с бизнесът.
Това може да стане в Булгартабак или в БФБ.
Здравей Марияне,
Сега погледнах колко дивидент дава Благоевград БТ а колко ще остане в брой и ще попадне в банковата сметка на новият собственик , заедно със София БТ може да купят със 200 милиона лв,...150 в брой и БТН със всичките апетитни имоти ,марки и пазар.........
Поздрави!
Освен това, пък не забравяй и кандидат-купувачите може да не им се хареса, ако се засмуче прекалено, преди бъдеща сделка. Баланса между чука и наковалнята. Все пак искат и да го продават холдинга...
Купувачите кеш ли купуват или бизнес?
Безмислена сделка.
Кога ще стане това ? Питай мече-цвети, да ти обясни.
Освен това, пък не забравяй и кандидат-купувачите може да не им се хареса, ако се засмуче прекалено, преди бъдеща сделка. Баланса между чука и наковалнята. Все пак искат и да го продават холдинга...
Права си ...
Постъпленията към холдинга влизат в баланса на тази и печалбата се разпределя на следващата на ОСА а ,но винаги Дянков може да извърши някоя глупост. Нали на декемврииското събрание беше сбъркал сметките та КФН го преправя дневният ред да може да вземе някой леФ ...
Интересното сега е при дъщерните..... там може да има игра а може и да няма ...
може всичко да стане, но не забравяй, че едновременно с изплащането на този дивидент, от дъщерните ще има известни постъпления от техния дивидент към холдинга
Именно затова гледам, че печалбата на групата за м.г. е малко над 16М.лв.
Дайте линк към поканата на сайта на ТР да видим как е формулирано.
Коментар