IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Преди години, когато пазара се отвори за чуждите компании, от тук им давахме кураж ,че това не е страшно, а че важното е, че се отваря износа и там е силата и сега.........90% износ.
    И сега идеята за отписване не е добра, защото при продажба след този фантастичен ръст ще трябва да се платят няколко стотин милона данък.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
      Може би платиха на някого с печалбата от 8 500 000 (607000 х 14лв) за определени услуги - търгове за земя или друго - нали са необлагаеми
      Освен това разбрахме на колко ще е търговото.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Може би платиха на някого с печалбата от 8 500 000 (607000 х 14лв) за определени услуги - търгове за земя или друго - нали са необлагаеми

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Тва са акциите от 25.10
          Прехвърлиха си ги обратно

Коментар

• Ето така се вдига SOFIX.

Коментар

• Тва са акциите от 25.10

Коментар

• Ебати сапунката гледаме по тая позиция!

Както беше с ПКБ-тата

Както беше с Агрофинанс и прочее

Интересно кой накрая ще остане с горещия картоф?? Щото пределно ясно е печалбите от тая спекула в чии джобове отиват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Цената около 66 и 67 съм сигурна......
                  мисирко, преди по-малко от месец ти беше сигурна, че цената при търговото на софияБт щеше да 52-53 лв., а там вече гони 70 лв.

мисирко, кажи пак как чакаш цена от 5 лв. при ОЦК и най-малко 25 лв. при БАКБ за да се посмеем малко

мисирко, една вярна прогноза нямаш от както си в този форум без значение с кой ник драскаш ...................... що не си починеш вече

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    И аз съм съгласен с Монти за цената посочена по -долу. 65-70 максимум.
                    Вече 50 % за цена близо 70 лв.......

Коментар

• И аз съм съгласен с Монти за цената посочена по -долу. 65-70 максимум.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Пушите ли нервно?
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                          Е, аз ако бях маджо, можеше да използвам едно такова прехвърляне, за да си "сложа" таван на цената за покупка от борсата - да прехвърля голям обем, за да създам страх от бъдещо търгово по пример и цена на вече направените.
                          Така де, не е задължително спекулации да се правят с малък обем
                          Не е препоръка, а - мислене на глас
                          Цената около 66 и 67 е сигурна......
                          Има м.мейкър който купува на тези цени и крепи акцията в тези граници.
                          Разликата е в бройките, когато мина вчерашният пакет той чака два дни и купи само две бройки на 65 да не пречи а и да не се появят купувачи на по високи нива а преди това беше по активен в покупките....между 12 и 18 бройки на ден...Имам продажби над 69 и може да се види кой е....
                          Не е препоръка...

Коментар

Там информацията е от преди 3-4 месеца.Освен това и на дъщерните държаха "под чуждо име" пакети и когато им излезе сметката ги метнаха на холдинга. Сега е същото. Тия 8% май са същите които бяха на КТБ преди време.
                            Е, аз ако бях маджо, можеше да използвам едно такова прехвърляне, за да си "сложа" таван на цената за покупка от борсата - да прехвърля голям обем, за да създам страх от бъдещо търгово по пример и цена на вече направените.
                            Така де, не е задължително спекулации да се правят с малък обем
                            Не е препоръка, а - мислене на глас
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Не, със свързаните има 98%.
                              В ТР има акц. книга, може да погледнеш. Не може да се каже - мажо ги е взел, щото си бяха негови, само дето ги държеше на чуждо име. Ще видим, но аз мисля че не са минали при австрийците. Имаше логика да са, ако бяха 10,2%, а те са по-малко.
                              Там информацията е от преди 3-4 месеца.Освен това и на дъщерните държаха "под чуждо име" пакети и когато им излезе сметката ги метнаха на холдинга. Сега е същото. Тия 8% май са същите които бяха на КТБ преди време.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Естествено, че мажо ги е взел. Със свързаните лица нищо чудно да ги има 95%. Ще видиме.
                                Не, със свързаните има 98%.
                                В ТР има акц. книга, може да погледнеш. Не може да се каже - мажо ги е взел, щото си бяха негови, само дето ги държеше на чуждо име. Ще видим, но аз мисля че не са минали при австрийците. Имаше логика да са, ако бяха 10,2%, а те са по-малко.

Коментар

Working...
                                X