IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Без коментар!
    "От Булгартабак-холдниг АД съобщиха, че E. Miroglio Finance SA, Luxembourg е придобило 5.02% от капитала на Булгартабак-холдниг АД.

Дружеството е купило 370 000 броя акции на холдинга.

Датата на регистрацията на сделката в Центрелен депозитар е 31.10.2012 г."

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
      според мен изкарва чисти пари, с които да запише акции от увеличението на капитала на банката
      И аз мисля така....
      над 150 лв на акция и за 50 % най малко да запише.....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        А може и да не искат да отписват холдинга и сега просто Василев да кешира част от акциите за да събере пари за БТК. Близки фирми държат акции и в удобен момент се превъртат през основната фирма за де съберат печалбите там.А приятелски настроени миноритари като Миролио заключват едни 25 млн. за да изчакат препродажбата.Примерно.
        според мен изкарва чисти пари, с които да запише акции от увеличението на капитала на банката

Коментар

• А може и да не искат да отписват холдинга и сега просто Василев да кешира част от акциите за да събере пари за БТК. Близки фирми държат акции и в удобен момент се превъртат през основната фирма за де съберат печалбите там.А приятелски настроени миноритари като Миролио заключват едни 25 млн. за да изчакат препродажбата.Примерно.
          Life won't wait for you.

Коментар

• А може прост да е прехвърлил 5-те процента за да изнудва после мажо...
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Компаниите, които се търгуват на борсата, се оценяват по-сkъпо при продажба от тези които не са на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от NINJA1 Разгледай мнение
                Иначе този италианец изглежда мастит бизнесмен ,
                не ми струва да е поствено лице
                http://www.emiroglio.com/bg/index.html
                Точно това ме изненадва.Той и семейството му са сериозни бизнесмени.Това не означава, че не може да се е договорил,но все пак има поле за размисъл. Доста пари е вкарал у нас.Верно е че и доста вече махна но все още във винения бизнес има инвестиции сериозни.Може оттам да идват и връзките с пещаците.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Иначе този италианец изглежда мастит бизнесмен ,
                  не ми струва да е поствено лице
                  http://www.emiroglio.com/bg/index.html

Коментар

• Първоначално изпратено от NINJA1 Разгледай мнение
                    Какви данъци ? Ще се продава австрийското дружество ,нямат право да пипат акциите на Бтх според договора за приватизация .
                    Вероятно.Но договора за приватизация както много добре знаеме не е свещена крава.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Ми точно де.Щото са странни затова повдигам въпроса. Не очаквам друг играч , който по презумция /оборима/ е извън кръга на мажо да влезне и то на 75. При тая ситуация, при тая КФН, при този развой на събитията съм доволен и на 75 ама реално при пазарно развитие очаквах много повече след година. Трудно ми е да повярвам, че ще дадат на държавата няколко десетки милиона печалба като данък Ама може и да ме изнедадат
                      Какви данъци ? Ще се продава австрийското дружество ,нямат право да пипат акциите на Бтх според договора за приватизация .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Ти мислиш че това не е договорено с мажо. Та нали продавачите на тия 5% са от обкражението на мустака и пещаците. Не схващам каква точно е идеята Миролио да се яви тук с 5%. Малък ми се вижда шанса да влиза като миноритарен инвеститор с реална сделка на 75 лв., без допълнителни уговорки.
                        Странни, но интересни игри се връткат тук
                        Ми точно де.Щото са странни затова повдигам въпроса. Не очаквам друг играч , който по презумция /оборима/ е извън кръга на мажо да влезне и то на 75. При тая ситуация, при тая КФН, при този развой на събитията съм доволен и на 75 ама реално при пазарно развитие очаквах много повече след година. Трудно ми е да повярвам, че ще дадат на държавата няколко десетки милиона печалба като данък Ама може и да ме изнедадат
                        Life won't wait for you.

Коментар

http://www.investor.bg/novini-i-anal...rtabak,142403/
                          Това дали би трябвало да значи, че няма да могат да го отпишат? Или поне не на 75
                          Ти мислиш че това не е договорено с мажо. Та нали продавачите на тия 5% са от обкражението на мустака и пещаците. Не схващам каква точно е идеята Миролио да се яви тук с 5%. Малък ми се вижда шанса да влиза като миноритарен инвеститор с реална сделка на 75 лв., без допълнителни уговорки.
                          Странни, но интересни игри се връткат тук

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...rtabak,142403/
                            Това дали би трябвало да значи, че няма да могат да го отпишат? Или поне не на 75
                            Life won't wait for you.

Коментар

• .
                              Last edited by ATILA; 02.11.2012, 19:18.

Коментар

• Прелете кифте.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X