IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
    За да е прозрачна, като начало да обявят и цената
    +1
    не е лошо като идея!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
      Хм, тук ако сделката е прозрачна, немалко средства ще влязат в холдинга.
      За да е прозрачна, като начало да обявят и цената

Коментар

• Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнение
        Сделката за мен е реална ,
        Австиецът ,който се явява купувач държи 40% ot Direct Trade Serbia ето кво намирам за фирмата

http://www.snt.bg/news/pressroom/pre...s/31088.bg.php

А ето и по ново инфо от сайта им

http://www.direct-group.com/company/...ect-group.html
        Хм, тук ако сделката е прозрачна, немалко средства ще влязат в холдинга.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
          "...Булгартабак холдинг АД и Благоевград БТ АД са постигнали договореност за продажба на всички притежавани от тях акции/предсавляващи 100 % от капитала/ на дружеството Табак Маркет АД на купувач извън групата Булгартабак.."
          Това са над 500 Лафки!!
          Сделката за мен е реална ,
          Австиецът ,който се явява купувач държи 40% ot Direct Trade Serbia ето кво намирам за фирмата
          Direct Trade е водещ дистрибутор и доставчик на логистични услуги на Балканите за тютюневи изделия и т.нар. бързооборотни потребителски стоки – ежедневно използвани продукти. Direct Trade предлага разнообразие от услуги за фирмите, включително пълна инфраструктура на верига за доставки, логистика и съхранение от четири центъра за дистрибуция в Сърбия. От 2003 г. насам Direct Group е изключителен дистрибутор на British American Tobacco (BAT) и е официално най-добрия дистрибутор на BAT в света за 2007 г. Direct Group е дистрибутор и на продуктите на Telenor и на услуги за електронно презареждане. Двете компании (Direct Trade и Direct Group) заедно покриват над 20,000 обекта за търговия на дребно, с над 5000 доставки на ден, а в тях работят около 450 човека. Общият им оборот е 220 млн.евро.
          http://www.snt.bg/news/pressroom/pre...s/31088.bg.php

А ето и по ново инфо от сайта им

http://www.direct-group.com/company/...ect-group.html
          Last edited by 123456; 12.04.2014, 17:45.
          Game Over...

Коментар

• "...Булгартабак холдинг АД и Благоевград БТ АД са постигнали договореност за продажба на всички притежавани от тях акции/предсавляващи 100 % от капитала/ на дружеството Табак Маркет АД на купувач извън групата Булгартабак.."
            Това са над 500 Лафки!!

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
              Монти, днес направи ли тук печалбата, яд ме е вчере не си взех
              Аз взех, ама рано и още съм на -
              Айде купувайте де

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                никога не е късно...

Днес минаха в Корп , БТН...
                скоро и в Петрол и Гагарин...

за Петрол ми е много интересна логиката на продаващите...
                Това го пиша защото излезна по голям лродавач...
                не приемат търговото на ФИБ и ГАЗ и вдигат цените с по 20%...
                А при увеличение на 5 лева ..са готови да продават с 30 % по малко...
                Съмняват се Василев дали има пари да плати увеличението ли....
                Незнам, но вчера и аз изчистих петрол, всеки явно си има странна логиката, но никога не е късно да се включим пак - прав си.... Хареса ми неох - средно скъпа акция с голяма ножица между купува и продава....Ще видим....

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                  Що какво му е на Гагарин? Освен че част от акционерите си мислеха, че наистина ще лети в космоса...
                  То на самия Гагарин нищо му няма, виж при отчетите му е друга работа

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                    Монти, днес направи ли тук печалбата, яд ме е вчере не си взех
                    никога не е късно...

Днес минаха в Корп , БТН...
                    скоро и в Петрол и Гагарин...

за Петрол ми е много интересна логиката на продаващите...
                    Това го пиша защото излезна по голям лродавач...
                    не приемат търговото на ФИБ и ГАЗ и вдигат цените с по 20%...
                    А при увеличение на 5 лева ..са готови да продават с 30 % по малко...
                    Съмняват се Василев дали има пари да плати увеличението ли....

Коментар

• Монти, днес направи ли тук печалбата, яд ме е вчере не си взех

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Има нещо, което ме гложди от известно време.Почти година играта беше "Гледай БТХ и се сещай за ГАГБТ".В смисъл гледай какви резултати и дивиденти дава Табака, значи и при Гагата трябва да е така.Обаче ако сега филма е "Гледай ГАГБТ и се сещай за БТХ" ...?
                        Що какво му е на Гагарин? Освен че част от акционерите си мислеха, че наистина ще лети в космоса...

Коментар

..Аз държа на мнението че търгово ако има то ще бъде на по ниска цена ,но той е на друго мнение...
                          Има нещо, което ме гложди от известно време.Почти година играта беше "Гледай БТХ и се сещай за ГАГБТ".В смисъл гледай какви резултати и дивиденти дава Табака, значи и при Гагата трябва да е така.Обаче ако сега филма е "Гледай ГАГБТ и се сещай за БТХ" ...?
                          Life won't wait for you.

Коментар

не вярвам ,много ниско е ..
                            Предполагам ,спекулантите взели от Индексния сега ги е страх за вложенията....
                            колегата B.Graham ,може да каже нещо повече...той последните месеци беше по в час в тази позиция...Аз държа на мнението че търгово ако има то ще бъде на по ниска цена ,но той е на друго мнение...
                            така ,че може и да е прав....
                            Колегата Греъм вече нищо не може да го учуди на БФБ и КФН.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Да не би някой да е хвърлил едно око на одитирания отчет или пък на поканата за редовното ОС?!

Коментар

• Ех,Монти плохо, очен плоха както говорил генералисимус Сталин.

Коментар

Working...
                                X