IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Монти, тук да не минава някой пакет скоро????
    не вярвам ,много ниско е ..
    Предполагам ,спекулантите взели от Индексния сега ги е страх за вложенията....
    колегата B.Graham ,може да каже нещо повече...той последните месеци беше по в час в тази позиция...Аз държа на мнението че търгово ако има то ще бъде на по ниска цена ,но той е на друго мнение...
    така ,че може и да е прав....

Коментар

• Монти, тук да не минава някой пакет скоро????
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• някакви колебания се заформиха по тази позиция...ако падне още малко(84-85) ще си взема и аз някоя и друга бройка за спорта

Коментар

• Нека се разпродадат спековците ,пък тогава ще коментираме
          Game Over...

Коментар

• Да няма нещо за търгово или Батя си продаде 100-те акции ?

Коментар

• «ВТБ капитал» продал долю в «Булгартабаке»

http://www.vedomosti.ru/companies/ne...nchilsya-tabak

Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
              Миролио не влезе ли на 100 тук?
              Не вярвам да не знае какво прави!
              Там някъде май допълнил, влязъл е още на 75 лв.
              http://www.investor.bg/novini-i-anal...olding,142565/
              Last edited by equal; 31.03.2014, 13:27.
              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
              |___________||__|___|)
              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Миролио не влезе ли на 100 тук?
                Не вярвам да не знае какво прави!

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...stitor,169659/

Ведомости: "Булгартабак" е продаден на български инвеститор
                  Купувачът не е изчакал да види финансовите резултати на холдинга, посочва от своя страна главният редактор на "Русский табак" Максим Королев
                  0
                  Препоръчай (0)
                  Bearish Neutral Bullish
                  (57B / BTH)

„Булгартабак Холдинг“ 57B/BTH е продаден на български инвеститор, твърди руското издание „Ведомости“, като се позовава на свои източници в предишния собственик на дружеството VTB Group. В анализ на сделката от изданието посочват още, че цената на сделката е около 130 млн. евро, или премия от 30% от цената на придоби

каква е истината....

Коментар

• Дистрибуторът в сянка на "Булгартабак" - интересно какви ще са резултатите от смяната на дистрибутора.
                    Условията му към самите обекти на дребно са същите, каквито бяха и на ТЛГ: 5.5% отстъпка от цената на бандерола (отстъпката към досегашния дистрибутор беше 8%)...
                    Не знам защо такова тайнство в смяната на собствеността. Нищо не пречи да спазят закона с едно търгово около текущата цена, иначе рискуват атака на решенията на ОС в съда.

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                      "Булгартабак" вече е с нов собственик

Личните ми очаквания бяха, че смяната на собствеността ще стане малко по-късно, след редовното ОСА като рашъните щипнат дивидент за последно.
                      Това значи ли, че няма пречки за него?
                      Не е препоръка!
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• "Булгартабак" вече е с нов собственик

Фактът, че се променя собствеността по този начин, обаче все пак би следвало да е повод за задължително оповестяване на фондовата борса, тъй като все пак "Булгартабак холдинг" е публично дружество все още. Вписването на новия му собственик в Австрия е станало на 19 март, а все още на борсата в София няма съобщение за това. Допълнително в резултат на сделката би следвало да има и задължително търгово предложение към останалите акционери в холдинга. Срокът за това е 14 дни след придобиването.
                        Личните ми очаквания бяха, че смяната на собствеността ще стане малко по-късно, след редовното ОСА като рашъните щипнат дивидент за последно.
                        Last edited by equal; 27.03.2014, 10:57.
                        |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                        |___________||__|___|)
                        (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          20-тина мин. преди аукциона се появи бид за 1200 бр. на 85,50. Той помогна доста за ориентацията

П.П. Каквото и да е мнението за Монти, има един поздрав от мен, че предупреди отдавна за днешната дата. Иначе аз лично забравям, особено като няма промени в състава.
                          Здравей,
                          Тия дни купувах Етропал и Формопласт...
                          Погледни ги на 31....
                          Иначе с БТН е ясно... те най много вдигнаха цената и там трябваше най много да продават...

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                            ++ поздравления, сега кажи на Винкела, защо си му ги продал
                            Ми аз не съм купувал

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Извратеняци .... забавлявате се тука и не се обаждате ..... Излакомих се мама му стара.Не можа да слезне до моята оферта ...
                              20-тина мин. преди аукциона се появи бид за 1200 бр. на 85,50. Той помогна доста за ориентацията

П.П. Каквото и да е мнението за Монти, има един поздрав от мен, че предупреди отдавна за днешната дата. Иначе аз лично забравям, особено като няма промени в състава.
                              Last edited by 15%; 21.03.2014, 18:55.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Извратеняци .... забавлявате се тука и не се обаждате ..... Излакомих се мама му стара.Не можа да слезне до моята оферта ...
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X