IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Отчета на БТХ го чакам с интерес, да видим какво ще покаже Но чак след месец и половина, преди това Гагарин да видим какво ще покаже

Интересно е че на БТХ предлагане няма, докато на гага се намира. Някакви идея що е така?
    Фри флота при БТХ е под 2 % ,а при Гагарин - 20 %,

За мен и двете акции нямат корелация с БФБ в момента и се движат от други интереси.
    За БТХ - продажбата на държавния дял ( бившия дял на Корпоративна ).
    Още ми е интересно пеевски на каква цена взе дела на Манджуков ( по отчети на"Табако Инвестмънт", средната цена на акция е била около 92 лв ) ?
    И при двете дружествата управляващите приемат закони и нормативни актове в тяхна полза.
    Според мен има начертан сценарий и при двете ,като може би ще свърши с търгови и отписване от борсата .
    Времето ще покаже.
    Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      С какво и кога....
      С кинти, кубински пури и ром.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
        Отчета на БТХ го чакам с интерес, да видим какво ще покаже Но чак след месец и половина, преди това Гагарин да видим какво ще покаже

Интересно е че на БТХ предлагане няма, докато на гага се намира. Някакви идея що е така?
        Натискане на цената....
        няма логика в продавачите , освен че са на зор и това дружество е добро и се качва.....
        Всичко друго на маркета умира......бавно...
        А пари требват за цигаре.....
        Логиката е да се вземат тези акции до 45 + до края на месеца ...колкото и продавачи да се явят...
        Сантимента в табака и гагариин е друг..... като минем 52-55 ,няма да има предлагане...
        Не е препоръка....

Коментар

• Отчета на БТХ го чакам с интерес, да видим какво ще покаже Но чак след месец и половина, преди това Гагарин да видим какво ще покаже

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Начи ако ме оферирате подобаващо ще влизам в темата по-често .... виждате, че щом го правя акцията лекинко се качва.
            С какво и кога....

Коментар

• Начи ако ме оферирате подобаващо ще влизам в темата по-често .... виждате, че щом го правя акцията лекинко се качва.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Евала за лафа, Греъме
                Брей, днес пак порасло малко, не ми трябват летежи, а добар имиджъ
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Гагарин ще литне скоро.....познай заащо... тютюните след отчета другия месец...
                  За ГАГБТ още не мога да разбера, защо не сте го купили от холдинга директно а трябва да се правят поредните врътки. Дъщерните купуват 66% от Баранко, която държи 49% ... или обратното беше.Дрън-дрън. Май съдружие с пибаджийте.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Е той и трябва да се откупува ....
                    Гагарин ще литне скоро.....познай заащо... тютюните след отчета другия месец...

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                      няма да се изненадам и да даде, защото нали трябва да изкара чисти приходи, с които да оправдае финансовото си състояние. нека видим
                      Е той и трябва да се откупува ....
                      Life won't wait for you.

Коментар

Айде навийте Дидо Дебелия да раздаде неразпределената печалба за дивидент .....
                        няма да се изненадам и да даде, защото нали трябва да изкара чисти приходи, с които да оправдае финансовото си състояние. нека видим

Коментар

• Айде навийте Дидо Дебелия да раздаде неразпределената печалба за дивидент .....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Трикът с евтините цигари
                            "Булгартабак" и "Кингс табако" ще са най-облагодетелствани от променените акцизи
                            http://www.capital.bg/biznes/kompani...tinite_cigari/

Коментар

• Аз пък вече нямам ... от тая лафка.

Бях се спрял за малко под едни 20% на нея и .... стига толкова !

Коментар

• Айде ХАИРЛИЯ да е!..........жалко че нямам!

Коментар

Working...
                                X