Кой продължава да ръси акции тук всеки ден?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеБалъци с мноо пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desinvest Разгледай мнениеТук май нещата отиват към търгово, което няма да е повече от 33 - 34 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desinvest Разгледай мнениеТук май нещата отиват към търгово, което няма да е повече от 33 - 34 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМдаа, 34 лв.
Стана по-бързо отколкото очаквах.
За съжаление обаче оставаме само с очакванията си, като няма къси на пустото му БФБ ...Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕми активната игра на БФБ си има и положителни и отрицателни моменти. Това беше един от малкото положителни напоследък.
От понеделник, според мен, цената ще е пак по пързалката към 33-34 лв.
Или купувачът ще разпродаде, каквото насъбра?
Или брокерчето пак ще Убърка поръчката?
Не е препоръка за никакви цигариLast edited by onakilev; 17.03.2012, 12:26.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеТази сутрин мислех да пусна една оферта продава на нива 38 лв. но нещо се отплеснах и чак сега видях какво е ставало.
Не е препоръка!
От понеделник, според мен, цената ще е пак по пързалката към 33-34 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение350 хил. дневен оборот на нива близо 40лв. и никакъв коментар.Киро, Мечето, къде сте? Някой не знае ли нещо?
Не е препоръка!
влезнахме в индекса Софикс и индексният фонд на Амро си купиха акциите за фонда. Понеже нямаше достатъчно предлагагане цената стигна 40 и ние си счупихме пръстите да продаваме . Дано си направил същото...
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеНе знам дали мирише но тук голямо чакане падна.Дали си е заслужавало?Дали ще докараме до 40?Време е и дъщерните да дръпнат
Коментар
Коментар