IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кой продължава да ръси акции тук всеки ден?

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      Балъци с мноо пари!
      хаха, и аз искам да съм такъв балък, ама не съм, т.е. балък с малко пари

Коментар

• Балъци с мноо пари!
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от desinvest Разгледай мнение
          Тук май нещата отиват към търгово, което няма да е повече от 33 - 34 лева.
          Тия които купуваха преди около месец на нива 40лв. големи балъци ще са тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от desinvest Разгледай мнение
            Тук май нещата отиват към търгово, което няма да е повече от 33 - 34 лева.
            Има и такава възможност за съжаление, пак ли Корпоративна продава?

Коментар

• Тук май нещата отиват към търгово, което няма да е повече от 33 - 34 лева.

Коментар

• Погледнете само какъв остър връх се заформи.

http://www.investor.bg/companies/BTH/view/
                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Мдаа, 34 лв.
                  Стана по-бързо отколкото очаквах.
                  За съжаление обаче оставаме само с очакванията си, като няма къси на пустото му БФБ ...
                  Защо да няма къси нали Карол предлагат къси. Не съм ги пробвал още.
                  Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Мдаа, 34 лв.
                    Стана по-бързо отколкото очаквах.
                    За съжаление обаче оставаме само с очакванията си, като няма къси на пустото му БФБ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Еми активната игра на БФБ си има и положителни и отрицателни моменти. Това беше един от малкото положителни напоследък.
                      От понеделник, според мен, цената ще е пак по пързалката към 33-34 лв.
                      Защо, да не се е отказала държавата от дивидента?
                      Или купувачът ще разпродаде, каквото насъбра?
                      Или брокерчето пак ще Убърка поръчката?
                      Не е препоръка за никакви цигари
                      Last edited by onakilev; 17.03.2012, 12:26.
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                        Тази сутрин мислех да пусна една оферта продава на нива 38 лв. но нещо се отплеснах и чак сега видях какво е ставало.
                        Не е препоръка!
                        Еми активната игра на БФБ си има и положителни и отрицателни моменти. Това беше един от малкото положителни напоследък.
                        От понеделник, според мен, цената ще е пак по пързалката към 33-34 лв.

Коментар

• Тази сутрин мислех да пусна една оферта продава на нива 38 лв. но нещо се отплеснах и чак сега видях какво е ставало.
                          Не е препоръка!

Коментар

350 хил. дневен оборот на нива близо 40лв. и никакъв коментар. Киро, Мечето, къде сте? Някой не знае ли нещо?
                            Не е препоръка!
                            Здравей,
                            влезнахме в индекса Софикс и индексният фонд на Амро си купиха акциите за фонда. Понеже нямаше достатъчно предлагагане цената стигна 40 и ние си счупихме пръстите да продаваме . Дано си направил същото...
                            Успех!

Коментар

• 350 хил. дневен оборот на нива близо 40лв. и никакъв коментар. Киро, Мечето, къде сте? Някой не знае ли нещо?
                              Не е препоръка!

Коментар

Не знам дали мирише но тук голямо чакане падна.Дали си е заслужавало?
                                Явно си заслужаваше чакането Дали ще докараме до 40?Време е и дъщерните да дръпнат

Коментар

Working...
                                X