IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Монти ти не продаде ли всичкото порфейл, или остави малко като за подправка тук и на гагарин !??
    Оставих в Гагарин малко и влезнах пак на около 50 .... та сега чакам да купувам или да продавам....зависи от отчета....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Коментар от това 4,24 на акция....
      Монти ти не продаде ли всичкото порфейл, или остави малко като за подправка тук и на гагарин !??
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Айде да ме черпите.Има отчет, аз драсвам пост .... В понеделник ще забогатявате.
        Коментар от това 4,24 на акция....

Коментар

• Айде да ме черпите.Има отчет, аз драсвам пост .... В понеделник ще забогатявате.
          Life won't wait for you.

Коментар

То че не се шегува ,не се шегува ама некакъв отчет да има тук или в Гагарин....
            По традиция тук отчетите излизат след края на работното време ,някой път доста късно .
            А това за 8 -те % не знам дали не е печатна грешка .

Коментар

http://clubz.bg/33604-spravochnik_bi...irena_krysteva
              Tук пише, че Дебелото държи 8% от БТХ, а не 5% ..... Тоя не се шегува
              То че не се шегува ,не се шегува ама некакъв отчет да има тук или в Гагарин....

Коментар

• http://clubz.bg/33604-spravochnik_bi...irena_krysteva
                Tук пише, че Дебелото държи 8% от БТХ, а не 5% ..... Тоя не се шегува
                Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1453484117

http://www.capital.bg/biznes/kompani...19_20_ot_sivo/
                  Attached Files

Коментар

• Дивидент - БТ Холдинг

Аз го очаквам след публикуването на консолидирания тази година.
                    Професор

Коментар

• Миналата година по това време някъде пуснаха онова изненадващото съобщение с предварителните резултати и очакванията за дивидент. Тази година дали?

Коментар

Той Греъм с тези кубински ромове и пури ми излиза много скъп да го черпя...
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                          Що го няма - всичко ли продаде ?

Дали няма да има уведомление ,както миналата година - та затова да се вдигат акциите ?
                          Пък като си се затъжил мога да ти викна едно черно джони в кръчмата

Когато трябва ще ви подкрепя....пак..
                          Той Греъм с тези кубински ромове и пури ми излиза много скъп да го черпя...
                          тук се качва всеки ден.......
                          чаят бил за болните...
                          П.П. Искам да видя дебелото що ще прави при доган......

Коментар

Сега Монти като го няма кой ще ме черпи да пиша тук за да се вдигат акциите ...
                            Що го няма - всичко ли продаде ?

Дали няма да има уведомление ,както миналата година - та затова да се вдигат акциите ?
                            Пък като си се затъжил мога да ти викна едно черно джони в кръчмата

Коментар

• Сега Монти като го няма кой ще ме черпи да пиша тук за да се вдигат акциите ...
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Вероятно се очаква добър отчет май

Коментар

Working...
                                X