IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнение
    Може и да има ,ама може и да няма ,
    все пак за големи суми става въпрос . Може и има търгово да напрвят..
    Според мен промоцията вече мина. Който взел взел. Нали знаете, че не всеки ден е великден. За февруари точно не знам дали ще видим ракета тук, но определено според мен когато започне да се съвзема цялата борса ще има висок скок тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Тук интересното че много хора се надяват на промоция.....а предлагането е малко...

Според мен тук ще излитаме през февруари или март....
      Тогава са годишните отчети и дивиденската политика....

не е препоръка и аз имам и чакам в ниското....
      Може и да има ,ама може и да няма ,
      все пак за големи суми става въпрос . Може и има търгово да напрвят..

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
        Тази година няма ли да имаме някаква промоция и тук!?
        Тук интересното че много хора се надяват на промоция.....а предлагането е малко...

Според мен тук ще излитаме през февруари или март....
        Тогава са годишните отчети и дивиденската политика....

не е препоръка и аз имам и чакам в ниското....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
          Мда, съгласна съм. Който е хванал от промоцията миналата година хванал. Сега само ще гледаме пътят на горе.
          Тази година няма ли да имаме някаква промоция и тук!?

Коментар

Ваши , наши акцията я чака поне 20 % ,а дъщерните над 30-40 ръстттттттттт...
            Не е препоръка...
            Мда, съгласна съм. Който е хванал от промоцията миналата година хванал. Сега само ще гледаме пътят на горе.

Коментар

• Пакетната търговия продължава ...от 3 декември до днес , цената на пакетите са се качили от 60 до 62 ,5 лв.....

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                Тези акции вероятно не са на наши "другари "
                Ваши , наши акцията я чака поне 20 % ,а дъщерните над 30-40 ръстттттттттт...
                Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Напоследък сте много активни, бе другари ..... Хиляди акции тия дни си смениха собственика ...
                  Тези акции вероятно не са на наши "другари "

Коментар

• Напоследък сте много активни, бе другари ..... Хиляди акции тия дни си смениха собственика ...
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Пуснах го за справка с бъдещите отчети....
                      През 2012 г и 2013 г акцията беше над 100 лв...за сравнение с печалбите с тази година....[/QUOTE]

Тук никой не коментира инвестициите в асоциираните предприятия .
                      От конс. отчет е видно :
                      Табак Маркет – стойност 80 + млн.лв – вероятен собственик - Благоевград БТ – много коментирана продажба на дружеството преди време , но след като се върна в конс.отчетите в края на 2014,никой не го забелязва.
                      Гагарин – стойност 20 + млн.лв – всички знаем за него
                      И последната придобивка - на дистрибутора на цигари и вестници "Експрес логистика и дистрибуция" – стойност 52 + млн.лв.
                      С тези 3 придобивки дейността на БТХ добива една завършеност ,която е предпоставка за бъдещите печалби на БТХ

Коментар

И аз мисля като теб......
                        Интересно кой е купувача......
                        Втората сделка е 100% уговорена......
                        Тук всички сделки над 200 бройки са предварително уговорени - просто няма свободни акции за търгуване ,така че вчерашните сделки за 8500 бр.са доста интересни, но едва ли ще разберем подробности за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                          Отминаха времената на първоначалното натрупване на капитали в Бг. Който успял-успял...
                          Предстои процес на излъскване и изчеткване на имиджа, което е свързано и с изсветляване на дейностите на предприятията и показване на истинските им възможности за печалби.
                          Ха, дано. ИМайки предвид обаче манталитета ни, трябва да сме подготвени за изненади. Не препоръчвам нищо, имам и аз като вас

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                            С този собственик ще е мъка тук
                            Отминаха времената на първоначалното натрупване на капитали в Бг. Който успял-успял...
                            Предстои процес на излъскване и изчеткване на имиджа, което е свързано и с изсветляване на дейностите на предприятията и показване на истинските им възможности за печалби.

Коментар

Едно е собственик да ти е ВТБ, съвсем друго е собственик да ти е Дидо Дебелия

Дайте да му дадум шанс да се докаже като нов мажоритар и качествен мажоритар...теглото го има като количество........
                              Млад е и греши и го подвежда мама.....
                              сериозно иначе ...
                              сега вече е излязъл на открито а там е проветриво ако не върви в правия път....

Коментар

Едно е собственик да ти е ВТБ, съвсем друго е собственик да ти е Дидо Дебелия
                                С този собственик ще е мъка тук

Коментар

Working...
                                X