Първоначално изпратено от Morqka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТук интересното че много хора се надяват на промоция.....а предлагането е малко...
Според мен тук ще излитаме през февруари или март....
Тогава са годишните отчети и дивиденската политика....
не е препоръка и аз имам и чакам в ниското....
все пак за големи суми става въпрос .Може и има търгово да напрвят..
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеТази година няма ли да имаме някаква промоция и тук!?
Според мен тук ще излитаме през февруари или март....
Тогава са годишните отчети и дивиденската политика....
не е препоръка и аз имам и чакам в ниското....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеМда, съгласна съм. Който е хванал от промоцията миналата година хванал. Сега само ще гледаме пътят на горе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВаши , наши акцията я чака поне 20 % ,а дъщерните над 30-40 ръстттттттттт...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТези акции вероятно не са на наши "другари "
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНапоследък сте много активни, бе другари ..... Хиляди акции тия дни си смениха собственика ...
Коментар
-
Пуснах го за справка с бъдещите отчети....
През 2012 г и 2013 г акцията беше над 100 лв...за сравнение с печалбите с тази година....[/QUOTE]
Тук никой не коментира инвестициите в асоциираните предприятия .
От конс. отчет е видно :
Табак Маркет – стойност 80 + млн.лв – вероятен собственик - Благоевград БТ – много коментирана продажба на дружеството преди време , но след като се върна в конс.отчетите в края на 2014,никой не го забелязва.
Гагарин – стойност 20 + млн.лв – всички знаем за него
И последната придобивка - на дистрибутора на цигари и вестници "Експрес логистика и дистрибуция" – стойност 52 + млн.лв.
С тези 3 придобивки дейността на БТХ добива една завършеност ,която е предпоставка за бъдещите печалби на БТХ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ аз мисля като теб......
Интересно кой е купувача......
Втората сделка е 100% уговорена......
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеОтминаха времената на първоначалното натрупване на капитали в Бг. Който успял-успял...
Предстои процес на излъскване и изчеткване на имиджа, което е свързано и с изсветляване на дейностите на предприятията и показване на истинските им възможности за печалби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеС този собственик ще е мъка тук
Предстои процес на излъскване и изчеткване на имиджа, което е свързано и с изсветляване на дейностите на предприятията и показване на истинските им възможности за печалби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕдно е собственик да ти е ВТБ, съвсем друго е собственик да ти е Дидо Дебелия
Дайте да му дадум шанс да се докаже като нов мажоритар и качествен мажоритар...теглото го има като количество........
Млад е и греши и го подвежда мама.....
сериозно иначе ...
сега вече е излязъл на открито а там е проветриво ако не върви в правия път....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕдно е собственик да ти е ВТБ, съвсем друго е собственик да ти е Дидо Дебелия
Коментар
Коментар