IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
    Монти Монти
    по същия начин се наби и в Петрол

онзи ден блееше за 66 , днес си на 45

един съвет
    екс Цветан Василев компаниите не ти вървят

и една насока
    щом износа е 90% от продажбите, а близкия изток 80% от продажбите и близък изток ако няма, какво остава? 80% офф?

какво търгово, каква ликвидация, какъв дивидент
    пиеш ли си хаповете ?

не е препоръка за покупко продажба
    И защо да се оказват от продажби в близкия изток ?! Това меко казано мирише на лъжа

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
      Монти Монти

един съвет

и една насока
      щом износа е 90% от продажбите, а близкия изток 80% от продажбите и близък изток ако няма, какво остава? 80% офф?

пиеш ли си хаповете ?

моа ли да ти кажа защо.... ще си издам част от стратегията но....може да научиш нещо.-...
      Нищо лично ,заради такива ........ като теб....
      Ако кажа че са зле ,то е истина от пресата се вижда ако кажа че са добре от отчетите се вижда и дивидента...
      Аз купувам и продавам в мътна вода....
      купувах БТХ на 47 и продавах на 55....
      Купувах Гагарин на 40 и го продавах на 44-45...
      Сега купувам на 45 - булгартабак а ти ми пишеш че не ми върви.....
      щом така смяташ....аз смятам чуе ще има Търгово на 66 лв и алианц ще купува до 50 в гагарин...
      Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Аиде сега наобратно към 66 на Табака....
        Ако има търгово....
        Ако има дивидент ...
        Ако има ликвидация....

За мен интересно е бил винаги купувача.....какво търси .... а сега крайния купувач...
        Монти Монти

един съвет

и една насока

пиеш ли си хаповете ?

Last edited by oslo; 24.03.2016, 10:33.

Коментар

Правилни, но в момента има паника и се продава.....
          Паниката е лош съветник

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            И разсъжденията ти са интересни.А според мен и правилни.
            Правилни, но в момента има паника и се продава.....

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
              Четейки отчети, прессъобщения и информация от фабриките много неща не стават напълно ясни, но какво ми прави впечатление на мен. Първо обезщетенията между 4 и 10 заплати ми се виждат доста прилични да си призная, чак мога да кажа че не ми се вярваше. Иначе съм склонен да вярвам на непеевските медии че машините на СОФБТ ще отидат в Благоевград и в задграничното дружество в Босна и си мисля че това си е било планирано до някаква степен от по-рано с цел оптимизиране.

Още в отчета за 4то тримесечие казваха че намалението на натуралния обем на износа от България частично се обяснява с прехвърляне на обемите за производство във фабрики разположени на територията на трети страни.

Сега пък в съобщението до служителите ми прави впечатление още нещо - "прекратяване на износа на тютюневи изделия с търговски марки собственост на "Бугартабак - Холдинг" АД". Това звучи интересно, значи ли че ако търговските марки са на офшорка Х няма да има проблем за износа...

Нищо не препоръчвам разбира се, разсъждавам си само.
              И разсъжденията ти са интересни.А според мен и правилни.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                И сега к'во ? До преди месец компания с отлични резултати, от която чакахме дивидент, сега пред фалит. Стига бе, нищо не остана в тая държава.

Едно време имаахме песен за Осемте милиона мишлета ,сега вече Шест милиона ....постараха се ....
                Не може всичко да се решава конюктурно и според сънищата на един човек с под средното интелегентно развитие......
                Който има харизма и може успешно да прехвърля собствената си вина на другите.....
                БТХ ,той го продаде на Пеевски за без пари , и сега гледаме театър как Борисов и Пеевски си режаг опашките на гърба на шестте милиона мишлета...и с техните пари .
                Лошото че от 2020 няма да има субсиидии за тютюна в ЕС и сега правят галимации да го прехвърлят някъде в странство....да крадат повече....

Коментар

• Четейки отчети, прессъобщения и информация от фабриките много неща не стават напълно ясни, но какво ми прави впечатление на мен. Първо обезщетенията между 4 и 10 заплати ми се виждат доста прилични да си призная, чак мога да кажа че не ми се вярваше. Иначе съм склонен да вярвам на непеевските медии че машините на СОФБТ ще отидат в Благоевград и в задграничното дружество в Босна и си мисля че това си е било планирано до някаква степен от по-рано с цел оптимизиране.

Още в отчета за 4то тримесечие казваха че намалението на натуралния обем на износа от България частично се обяснява с прехвърляне на обемите за производство във фабрики разположени на територията на трети страни.

Сега пък в съобщението до служителите ми прави впечатление още нещо - "прекратяване на износа на тютюневи изделия с търговски марки собственост на "Бугартабак - Холдинг" АД". Това звучи интересно, значи ли че ако търговските марки са на офшорка Х няма да има проблем за износа...

Нищо не препоръчвам разбира се, разсъждавам си само.

Коментар

• И сега к'во ? До преди месец компания с отлични резултати, от която чакахме дивидент, сега пред фалит. Стига бе, нищо не остана в тая държава.

Коментар

• Шишитабак и ПИБ ще станат ли държавни?

Ilian Vassilev
                      Както предвидих - второ действие, в играта влизат синдикатите. Недоволни производители протестират заради неизкупения тютюн. Проблемът се прехвърля върху правителството. Трето действие, синдикатите протестират срещу правителството за бездействие. Четвърто действие, правителство в името на социалния мир национализира отново Булгартабак - отменя договора за приватизация или намира начин да подкрепи компанията за да избегне фалит. Последно действие - Пеевнски и ДПС контролира по-голям дял или получават още пари.
                      Финал на сцената - няма отговорни. Скандалът е успешно заметен..

Коментар

Логистиката в "София БТ" засега продължава да работи

АПСК направи извънредна проверка във фабриката след съобщението на "Булгартабак" за преустановяване на износа за Близкия изток

Замислил съм се как се процедира с активите и пасивите на софия БТ
                        и какво се прави в този случай ...
                        Статията е от инвестора и от днес....
                        http://clubz.bg/37274-stranno_ne_e_n...spre_za_godina

Всичко е измислено много отдавна от умни и начетени хора.Уви!

Коментар

• " Според профсъюзите дейността и основният предмет на дружеството трябва да се запазят, както и да се защитят правата на работещите и на държавата. Те настояват за среща с мажоритарния собственик на холдинга, която да се проведе преди 31 март, на която да се обсъди настоящата ситуация и бъдещето на холдинга "

E те това ми хареса .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тва все едно черепа ги консултира....

Прав си! Не бях обърнал внимание досега!
                            То заради черепи, 6i6i-та и Цветан Василевци - предприятието е на това дередже!
                            Аман от хора, дето искат само да грабят!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Верно ....
                              Молесто и незнамсиквоси ....
                              Логистиката в "София БТ" засега продължава да работи

АПСК направи извънредна проверка във фабриката след съобщението на "Булгартабак" за преустановяване на износа за Близкия изток

Замислил съм се как се процедира с активите и пасивите на софия БТ
                              и какво се прави в този случай ...
                              Статията е от инвестора и от днес....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тва все едно черепа ги консултира....
                                Верно ....
                                Молесто и незнамсиквоси ....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X