If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъкмо се оптивам да разбера от къде идва, някакви прехърляния на дялове са правили и накрая са избоцали 62.5 милиона доходи от инвестиции, от където идва и печалбата...
Само да ви светна, кеша е само 10 милки
И вземания от свързани предприятия за 160 милки...
Тъкмо се оптивам да разбера от къде идва, някакви прехърляния на дялове са правили и накрая са избоцали 62.5 милиона доходи от инвестиции, от където идва и печалбата...
Тоя с по 100те броя дали има много? Днес си взех малко на 36, а бях решил да не пипам тук, че мътно...да видим какво ще хвана
Ми да сипва, какво се мота - на 34.500 има сериозно търсене, аз ще съм по-надолу и ще помагам, ако се реши да рути стабилно. Нямам препоръки, ще си чакам отчета и после ще реша какво да правя - може и да греша, но си чакам хубавия дивидент. Естествено, може да си остана с чакането, ще видим
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Нищо ново под слънцето.....
винаги пред отчети и оса се появя голям продавач ,но който държи цени около 41-42 лв...
С дивидент тази цена е пак около 41,5....
Ще гледаме дали ще отиде на 34 тези дни или ще се покрие пак.......
А дано ,но надали....?
На ОСА на БТХ наистина гласувахме за смяна на името.
За дъщерните не мога да кажа.
А защо не е сменено в ТР, може би защото абревиатурата и след смяната си остава все БТХ
Всичките им смениха имената, като гледам на Булгартабак не са вписани още решенията от ОСА, ама на БЛАБТ и СОФБТ са вписани, но си седят със старите имена. Смяната на имената сигурно е някаква договорка с БАТ, все пак нали имаше цигари с търговска марка Булгартабак, ако са продадени трябва да не ги ползва стария собственик. Сложна схемата
Коментар