Това добре, но защо се бави .. трябваше в началото на месеца да стартира !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Ако не друго то поне през уикенда ми отпаднаха съмненията относно приватизацията.Сега вече е въпрос на цена.Преди имаше някакъв "виртуален кабинет" където можеше да се погледнат документите за приватизацията.Сега дали има нещо подобно?
Пробвай в сайта на АП . Но освен отчетите на групата ... ?
Коментар
-
Ще има ли приватизация при вашето правителство и на какво?
Смятаме, че държавата трябва да осребри всички активи, които не може да управлява възможно най-ефективно и които биха помогнали за стабилизирането на публичните финанси, а пък и имат пазарна логика.
Например?
Например "Булгартабак", най-ясният пример.
А енергийните дружества, за които говорихме, които още са държавни или държавата има миноритарни дялове, ще се продават ли чрез фондовата борса?
Това е искреното ми желание. Ще работя в тази посока.
Това говори впрочем и финансовият министър.
И съм оптимист, че това ще стане и ще има интерес. Ще помогна и за прозрачността в действието и финансовите отчети на дружествата. Ще въвлече и голям брой дребни инвеститори в индустрията, а и ще напълни хазната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93B.Greham ,
Спекуланти са в лявата редичка ..... надушили мърша . Познати са ми в много акции.... като стил . Като конски мухи са и като стане напечено бягат бързо не обичат големите изсипвания а малки бройки на някой заблуден......Но пречат на нормалните купувачи да си купят и ги принуждават на пазарна.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от meche_cveti93Няма засищане бичия глад.
Предполагам и ти също имаш акции ... дай една прогноза . Мойта е много субективна защото се влияе от оценките преди години.
в Сръбско преди 2-3 години стана една нелоша приватизация!
нямам и не е препоръка за търговия
Коментар
-
B.Greham ,
Спекуланти са в лявата редичка ..... надушили мърша . Познати са ми в много акции.... като стил . Като конски мухи са и като стане напечено бягат бързо не обичат големите изсипвания а малки бройки на някой заблуден......Но пречат на нормалните купувачи да си купят и ги принуждават на пазарна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Гледам от ляво редичката как се набира като глист на буца.Как се надцакват с по стинка-две.
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар