Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
"Явно не следиш пазара на тютюн - свери си часовника моля те ..."
Иначе по същество...
При БТХ следват добра и лоша новина ....
Зависи кой как ги разбира...
При предложението на дивидент акцията се качи с 7 лв около 46 лв ...и щеше да стигне и над 50 ,ако не излезна този хашлак с пакети по 3 К...но без да , да бърза и да държаш горна цена и винаги от ПФБК и насищаш маркета около неговата оферта.......
На 35 лв имаше голямо търсене за 20К акции но той не ги продаде а държеше 38 лв...след дивидента... ,единствената акция която следя е тази в момента и то не пълно...
За мен краят на продажбите настъпва около тези нива....може и да греша.
Шиши купува и продава/ в ущърб на инвеститорите/ но пакетите на арабските приятели са на цени над 50 лв-60 лв.,който купуват...
Мислех че ще закрие БТХ като продаде Блабт и още не съм се отказал от тази мисъл...
Продажбата на телевизори на маркет който е пренаситен не е много удачен за тютюнево предприятие но това е Шиши...
Гледайки игрите му ,продажбата и излизането му ще бъде на печалба ,така е навсякъзе където е играл ,точи ,точи но прехвърля горещата топка на друг...с печалба .
Тютюните в ЕС нямат бъдеще но фабрики в чужбина извън ЕС имат ...а тук ще поема логистиката ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не ми се пишеше по темата ,щото и за малките деца е ясно че някой през ПФБК продава до 10 К от 45 лв....
"Колко е продадено до сега?"
Най интересното е че можеше на 40-43 да ги продаде но не ....
"Това ти как го видя?"
после на 33-35 но не....
Та или е пълен профан уплашен от решението на КФН да сложи под набпюдение акцията и от 1 година се мъчи да вземе максимума а получава минимума или твойте съждения ...
Държа за профана....
"Като гепиш активите - кой е профан?"
А това За Полимери ,ами 99 % от акциите на борсата наречена БФБ са Полимери.....в някакъв стадии...
"Тук съм съгласен с теб !!"
БТХ я погребваха 100 пъти а те още съществуват и дават дивидент повече от цената от 2008 г....
Така че Философския департамент да си вземе време за изучаване на писанията на Магнаурската школа....
ще са доста по полезни на форума от разни агресивни цитати за следащия Апокалипсис на БТХ ....а забравят че идва следващата световна икономическа/финансова / криза и тютюните са убежище...
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Мисля си, че Той бавно и методично, слагайки сериозни Аск-ове в последната година, срина цената от към 40лв до тук..
Мисля си, че и 15 левовия Бид е Негов.
Мисля си, че скоро може да видим прехвърляне на пакета, собственост на КТБ, а на по-късен етап и търгово..
Само си мисля , разбира се...
Най интересното е че можеше на 40-43 да ги продаде но не ....
после на 33-35 но не....
Та или е пълен профан уплашен от решението на КФН да сложи под набпюдение акцията и от 1 година се мъчи да вземе максимума а получава минимума или твойте съждения ...
Държа за профана....
А това За Полимери ,ами 99 % от акциите на борсата наречена БФБ са Полимери.....в някакъв стадии...
БТХ я погребваха 100 пъти а те още съществуват и дават дивидент повече от цената от 2008 г....
Така че Философския департамент да си вземе време за изучаване на писанията на Магнаурската школа....
ще са доста по полезни на форума от разни агресивни цитати за следащия Апокалипсис на БТХ ....а забравят че идва следващата световна икономическа/финансова / криза и тютюните са убежище...
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Мисля си, че Той бавно и методично, слагайки сериозни Аск-ове в последната година, срина цената от към 40лв до тук..
Мисля си, че скоро може да видим прехвърляне на пакета, собственост на КТБ, а на по-късен етап и търгово..
На по късен етап, тази позиция ще е спряна от търговия... Погледни Полимери, сети се за тютюна...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеДа не можеш да продадеш 1000 акции на 17,00 лева... Докъде я докара Той... Перлата на ДПС... Дето не даваха да Я пипне никой, уж заради "сигурността" на тези, които гласуват за тях... А сега Я разкОстиха и изцедиха, като лимонче...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Metodiy Разгледай мнениеИнтересното е, че изведнъж има толкова много хора, които искат да продават на 17лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
Аз не бих заложил на това, че хората са много, а на това, че продавачът е един с повечко акции!
И може би е Той?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Metodiy Разгледай мнениеИнтересното е, че изведнъж има толкова много хора, които искат да продават на 17лв.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Metodiy Разгледай мнениеИнтересното е, че изведнъж има толкова много хора, които искат да продават на 17лв.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар