IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Тази година реколтата от тикви..цепи небесата....по нивата на борсата си личи..
    ти береш ли тикви, береш...

Коментар

• що така, бе, цвете???

тц тц тц
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Азе ,даже имам тези дни около 30 броя купени ...малко ,но толкова на тези нива и този сантимент.
        Така че колкото по ниско по ниско ,купува се при разпродажби.......
        Пък всеки си носи глава на раменете и ......
        ти пак ли осредняваш, бре?

ть тц тц тц

бива ли такива работи??? няма фалирала компания на БФБ в която да не си осреднявал до последно и всеки път едни и същи неща пишеш

тц тц тц

то бива, бива ......... ама това твоето на нищо не прилича

10 години поред все някъде осредняваш и 10 пъти фалирваш всяка година, но така и не можа да се научиш, че така не се прави

вземи продай на 17 защото на есен на 10 ще си ги купиш ............... препоръка е за всички мисирки да не осредняват защото измъкване няма и НЯМААААА

цената беше 50 лв. като ви писах да бягате от шиши ............ а сега се чудите "какво става?"
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Тази година реколтата от тикви..цепи небесата....по нивата на борсата си личи..

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение

Монти, ти от какъв пол си? Защото някой участници се обръщат към теб в женски род.. Искам да съм коректен в дискусиите с теб ...
            То е от другия пол. Конкретиката и дискусиите са загуба на време
            Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Шишко ли продава?
              Монти познава купувачите и продавачите поименно !!
              Просто не можах да се сдържа

Коментар

Протокол , знаеш мойто мнение за Техномаркета и за другите маркети....
                А относно БТХ в момента доверието в дребните към акцията е под , 1 % от участниците а те наближават не повече от 200 /300 а големите никога не са играли там заради малкия свободен обем.....
                Към този 1 процент все още се класирам и Азе ,даже имам тези дни около 30 броя купени ...малко ,но толкова на тези нива и този сантимент.
                Пък всеки си носи глава на раменете и ....
                Кажи сега Що става със ССВ там нещо издиша и не само там....
                Шишко ли продава?

Коментар

С теб е загуби време ...всякаква дискусия.
                  Това и Малкия мук го разбра.....когато те Отсвири в софикс фонда.
                  Щом нямат значение ,нямат .....на колко минават големите пакетни сделки на придобиване ,нямат и точка . Щом го каза Тиквената школа то е закон.. ....
                  Гледай с колко броя е паднала акцията до тези цени и се кефи....
                  Какво има да си губя времето с теб... ...и ти с мен.
                  НалЕ...
                  Монти, ти от какъв пол си? Защото някой участници се обръщат към теб в женски род.. Искам да съм коректен в дискусиите с теб ...

Коментар

А относно БТХ в момента доверието в дребните към акцията е под , 1 % от участниците а те наближават не повече от 200 /300 а големите никога не са играли там заради малкия свободен обем.....
                    Към този 1 процент все още се класирам и Азе ,даже имам тези дни около 30 броя купени ...малко ,но толкова на тези нива и този сантимент.
                    Тя ЦКБ -то не е за всеки, тя е за пенсионери ….щото е стабилна работа
                    Отговаря на всичките ми критерии да я държа още дълго :
                    - страхотни P/B и Р/Е ,
                    - добър мажо …преди да се посмееш, кажи кой друг си е записал увеличение на капитала на 50% над пазарната цена …нито Чичо, нито Шиши ни други космонаФти …
                    - реална възможност да стане дивидентна. Ако не почнат да раздават дивиденти ще я намаля когато P/B мине 0.7

Иначе по темата за табака : ако бях новобранец със сигурност щях да се набия там при тия нива (по скоро под 15) . Там е като при криптовалутите – относно перспектива и цена …

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Онзи ден минах през Маркет в Сф, на Цариградско ... Трябваха ми 60 сек. да си направя заключение - тотална скръб ...
                      Убеден съм , че не може да е на печалба . Единственото ценно е терена , но...
                      Шиши май набляга на имотите. Това щеше да е добре ако нямаше "лоши практики" имотите да се прехвълят с лекота ...
                      Не знам как е в гагарин и табака ...не искам и да знам

Коментар

Съжалявам за леката агресия ,но те помислих ,че си от една полит-просветна групична с лек идеологически наклон към производството и величаенето на тикви ...
                        Иначе по същество...
                        При БТХ следват добра и лоша новина ....
                        Зависи кой как ги разбира...
                        При предложението на дивидент акцията се качи с 7 лв около 46 лв ...и щеше да стигне и над 50 ,ако не излезна този хашлак с пакети по 3 К...но без да , да бърза и да държаш горна цена и винаги от ПФБК и насищаш маркета около неговата оферта.......
                        На 35 лв имаше голямо търсене за 20К акции но той не ги продаде а държеше 38 лв...след дивидента... ,единствената акция която следя е тази в момента и то не пълно...
                        За мен краят на продажбите настъпва около тези нива....може и да греша.
                        Шиши купува и продава/ в ущърб на инвеститорите/ но пакетите на арабските приятели са на цени над 50 лв-60 лв.,който купуват...
                        Мислех че ще закрие БТХ като продаде Блабт и още не съм се отказал от тази мисъл...
                        Продажбата на телевизори на маркет който е пренаситен не е много удачен за тютюнево предприятие но това е Шиши...
                        Гледайки игрите му ,продажбата и излизането му ще бъде на печалба ,така е навсякъзе където е играл ,точи ,точи но прехвърля горещата топка на друг...с печалба .
                        Тютюните в ЕС нямат бъдеще но фабрики в чужбина извън ЕС имат ...а тук ще поема логистиката ......
                        Онзи ден минах през Маркет в Сф, на Цариградско ... Трябваха ми 60 сек. да си направя заключение - тотална скръб ...
                        Убеден съм , че не може да е на печалба . Единственото ценно е терена , но...
                        Шиши май набляга на имотите. Това щеше да е добре ако нямаше "лоши практики" имотите да се прехвълят с лекота ...
                        Не знам как е в гагарин и табака ...не искам и да знам
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Щом нямат значение ,нямат .....на колко минават големите пакетни сделки на придобиване ,нямат и точка . Щом го каза Тиквената школа то е закон.. ....
                          НалЕ...
                          Права си!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Това май пак е към Департамента по философия!
                            Говорим за еднопосочното развитие на компанията и цената на акцията в последните години и че категорично може да се определи като апокалиптично, а ти ми обясняваш къде са минавали пакетни сделки! Логика!
                            НалЕ...

Коментар

ЧеФеЧе, производстмото на Тикви е много полезно за нашето земеделие и икономика ,виж какви корифей Пъкнаха ,като Боко Тиквата и Малкия Мук....
                              Интересно защо гледаш на колко са низщестоящите сделки тези години ,виж и продажбата на максималните цени /като сметнеш дивидента/:големи пакети на на колко ли са минали ...?
                              Дали ще можеш да ги цитираш на ОТС ...
                              Нещо не мога да ги намеря....под 50 лв....
                              Това май пак е към Департамента по философия!
                              Говорим за еднопосочното развитие на компанията и цената на акцията в последните години и че категорично може да се определи като апокалиптично, а ти ми обясняваш къде са минавали пакетни сделки! Логика!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Мече_Цвети какви Агресивни цитати за апокалипсис на БТХ те преследват? Движението на цената в последните 4 години е апокалиптично, не цитатите във форума!
                                ЧеФеЧе, производстмото на Тикви е много полезно за нашето земеделие и икономика ,виж какви корифей Пъкнаха ,като Боко Тиквата и Малкия Мук....
                                Интересно защо гледаш на колко са низщестоящите сделки тези години ,виж и продажбата на максималните цени /като сметнеш дивидента/:големи пакети на на колко ли са минали ...?
                                Дали ще можеш да ги цитираш на ОТС ...
                                Нещо не мога да ги намеря....под 50 лв....

Коментар

Working...
                                X