Новината за влизането на Декотекс в БГ 40 излезе в 13.10ч след приключване на сесията, така че вероятно влияние е оказало сделката с имота. Да видим в понеделник как ще повлияе на цената другата новина. Притежавам акции.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Декотекс АД (4DE / DEKOT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rainbowА как ще коментирате новината от днес, че Декотекс влиза в изчисляването на индекса BG 40. Аз лично мисля, че това е основната причина за днешното поскъпване...
поне добре са го направили - с новина.
абе пълна простотия
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от rainbowА как ще коментирате новината от днес, че Декотекс влиза в изчисляването на индекса BG 40. Аз лично мисля, че това е основната причина за днешното поскъпване...
Коментар
-
да бе, тя червената лампичка отдавна свети...много конкуренция при тези килими, а и няма увеличаване на търсенето))
Та, именно затова подобна стъпка на мениджмънта я намирам за много добра))Сега ако се включат и в още нещо, запазвайки бранда...и аз се включвам във фирмата с иначе основно занимание килими, което може да бъде допълнено с много странични изпълнения,които да носят приходите)
Това е майсторлъка--да намериш изпълнителите и да търсиш другите възможности
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от съни(тя)Не следя Декотекс, но сега като се замисля...много добре.Имаш пари, изпада ти възможност да развиеш и инвестиционна дейност с очакван ръст в близките години....че имаш и килими да направиш завършване до ключ)))Така и основната дейност...рекламираш)))Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Според мен Лечков прави подарък на Декотекс. 5,97 млн. лв. за бивш болничен комплекс с площ от 77 612 кв.м и съществуващите върху терена незавършени обекти – терапевтичен корпус и трафопост. "Планира се и преустройство на съществуващия терапевтичен корпус в жилищен блок." Малки разходи за строителство- продаваме апартаменти с огромна печалба. Нека някой от Сливен да пише какво е състоянието на терапевтичния корпус.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от съни(тя)Не следя Декотекс, но сега като се замисля...много добре.Имаш пари, изпада ти възможност да развиеш и инвестиционна дейност с очакван ръст в близките години....че имаш и килими да направиш завършване до ключ)))Така и основната дейност...рекламираш)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИПървоначално изпратено от kifами и тук както при FTXCO кофти отчет а преди 2 седмици 140 и 129 натовариха здраво, а днес скока започна в 10,00 - 1 час преди да излезе съобщението за увеличение на капитала.
Ей това е за съжаление БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifами и тук както при FTXCO кофти отчет а преди 2 седмици 140 и 129 натовариха здраво, а днес скока започна в 10,00 - 1 час преди да излезе съобщението за увеличение на капитала.
Ей това е за съжаление БФБ.
Коментар
Коментар