IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Декотекс АД (4DE / DEKOT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Новината за влизането на Декотекс в БГ 40 излезе в 13.10ч след приключване на сесията, така че вероятно влияние е оказало сделката с имота. Да видим в понеделник как ще повлияе на цената другата новина. Притежавам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от rainbow
      А как ще коментирате новината от днес, че Декотекс влиза в изчисляването на индекса BG 40. Аз лично мисля, че това е основната причина за днешното поскъпване...
      много ясно. но ще ти кажат, че е заради сделката с имота
      поне добре са го направили - с новина.
      абе пълна простотия

Коментар

• Първоначално изпратено от rainbow
        А как ще коментирате новината от днес, че Декотекс влиза в изчисляването на индекса BG 40. Аз лично мисля, че това е основната причина за днешното поскъпване...
        Уху-буху, право в целта

Коментар

• А как ще коментирате новината от днес, че Декотекс влиза в изчисляването на индекса BG 40. Аз лично мисля, че това е основната причина за днешното поскъпване...

Коментар

• да бе, тя червената лампичка отдавна свети...много конкуренция при тези килими, а и няма увеличаване на търсенето))
            Та, именно затова подобна стъпка на мениджмънта я намирам за много добра))Сега ако се включат и в още нещо, запазвайки бранда...и аз се включвам във фирмата с иначе основно занимание килими, което може да бъде допълнено с много странични изпълнения,които да носят приходите)
            Това е майсторлъка--да намериш изпълнителите и да търсиш другите възможности

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
              Първоначално изпратено от съни(тя)
              Не следя Декотекс, но сега като се замисля...много добре.Имаш пари, изпада ти възможност да развиеш и инвестиционна дейност с очакван ръст в близките години....че имаш и килими да направиш завършване до ключ)))Така и основната дейност...рекламираш)))
              Съни сетих се, това ме кара да мисля, че бизнесът с килимите не си заслужава да инвестираш допълнително в него. Щрак една червена лампичка )
              Боби ме изпревари - това беше първото нещо което и аз си помислих
              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Според мен Лечков прави подарък на Декотекс. 5,97 млн. лв. за бивш болничен комплекс с площ от 77 612 кв.м и съществуващите върху терена незавършени обекти – терапевтичен корпус и трафопост. "Планира се и преустройство на съществуващия терапевтичен корпус в жилищен блок." Малки разходи за строителство- продаваме апартаменти с огромна печалба. Нека някой от Сливен да пише какво е състоянието на терапевтичния корпус.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                  Не следя Декотекс, но сега като се замисля...много добре.Имаш пари, изпада ти възможност да развиеш и инвестиционна дейност с очакван ръст в близките години....че имаш и килими да направиш завършване до ключ)))Така и основната дейност...рекламираш)))
                  Съни сетих се, това ме кара да мисля, че бизнесът с килимите не си заслужава да инвестираш допълнително в него. Щрак една червена лампичка )

Коментар

• Не следя Декотекс, но сега като се замисля...много добре.Имаш пари, изпада ти възможност да развиеш и инвестиционна дейност с очакван ръст в близките години....че имаш и килими да направиш завършване до ключ)))Така и основната дейност...рекламираш)))

Коментар

• И защо да си купя Декотекс като има бол АДСИЦ, които се занимават с такова строителство и поне данък печалба нямат. А тези кога ще навлизат в нов бизнес, ще се учат и т.н. Що не си гледат своята работа ами се хвърлят в такива проекти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Ето я и новината

http://investor.bg/?id=46867
                        както вика един познат от нета:
                        " КОЙ ЗЕЛ ЗЕЛ, КОЕ НЕ, ДА Е ЗЕЛ, ВЛАКЪТ ТРЪГНА!"

Коментар

• Ето я и новината

http://investor.bg/?id=46867
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ще отскоча до магазина да си купя по-голяма чанта! В понеделник трите лева остават в историята! Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИ
                              Първоначално изпратено от kif
                              ами и тук както при FTXCO кофти отчет а преди 2 седмици 140 и 129 натовариха здраво, а днес скока започна в 10,00 - 1 час преди да излезе съобщението за увеличение на капитала.
                              Ей това е за съжаление БФБ.
                              ами тук единственото неизвестно за днес е дали някой няма да направи обиране до мах
                              само вижте какво натрупване на купува става -----

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                                ами и тук както при FTXCO кофти отчет а преди 2 седмици 140 и 129 натовариха здраво, а днес скока започна в 10,00 - 1 час преди да излезе съобщението за увеличение на капитала.
                                Ей това е за съжаление БФБ.
                                ами тук единственото неизвестно за днес е дали някой няма да направи обиране до мах

Коментар

Working...
                                X