IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SFARM ще удари 8 лв!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SFARM ще удари 8 лв!

Dobro utro Imp!
    ne sum al4na, no mislia, 4e edna cena ot 12.50-13lv e priemliva za dostigane v sledvashtite 3 meseca.
    skupi, moite procenti-pe4albana akcii se izmervat ot 3 do 4-cifreni 4isla....
    gledam realno na neshstata :-)))

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Нели, мно-о алчна си. Все едно аз да искам Албена да стане 300 кинта. ;-)
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Midas, shte se zaradvam edva, kogato mine 12.50
        ;-)))

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Само гледайте как ще мине 8 лв. тази седмица

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Да, подлеците изработиха много гнусно Медика...
            Ама ако Медика пуснат аналог на тяхното лекарство? Имат потенциала да го направят.
            Инак имам акции и в двете дружества, но Медика по ме кефи - производството и е по-близко до евростандартите. Е, вярно - в различни подотрасли са като основно производство...

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Tochno tam e rabotata, che pravqt poveche pari ot kolkoto pokazvat, po moi nabljudeniq , a i zabeleji kolko sa aktivni v izkupuvane na konkurenciqta. SFARM bqha osnoven klient na MDIKA, no sega se spravqt bez tqh. Imam akcii ot pod 2 lv predi vdigane na kapitala i izobshto ne mislq da gi prodavam skoro.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Добре де, по колко толкоз кинти прави Софарма и кви активи има, че да струва 500 000 000?

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Smotani i malki farmaceftichni Cheshki, Ungarski.. t.n firmi struvat po 1-2 milarda EUR, kolko da struva SFARM 250 mil EUR ?

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Smotani i malki farmaceftichni Cheshki, Ungarski.. t.n firmi struvat po 1-2 milarda EUR, kolko da struva SFARM 250 mil EUR ?

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Италианската банка яко се е потопила с кредити към Лигата. Ако Лигата потъне, Софарма най-вероятно ще изкупи това задължение.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Говори се, че Софарма има реален апетит да придобие Търговска лига. Това не е просто слух. Има някакво старо заяждане между Каменов и Донев. Ако това стане факт знаете какво означава това за цените на акциите.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Сериозно ли вярваш, Траперът, че капитализацията от близо 500 000 000 на Софарма е реална?

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Imperatore SFARM e realnost i e s ne losho p/e + qsen potencial. Vij za ALB ima mnogo neqsnosti i ako-ta , tam tarsi vazduh pod-nalqgane.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Imperatore SFARM e realnost i e s ne losho p/e + qsen potencial. Vij za ALB ima mnog neqsnosti i ako-ta , tam tarsi vazduh pod-nalqgane.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Нели правилно рисува питанки в такива количества. Какви 15% на ден, бе човек, колко според теб трябва да бъде капитализацията на Софарма? 800 000 000? 1 000 000 000? Глупости - тя е балон и сега, колкото и да е добра като дружество.

Коментар

Working...
                                X