IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SFARM ще удари 8 лв!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SFARM ще удари 8 лв!

Е-е-е-е-е-е, ти пък си много черногледа, миличка !!!!
    Аз давам на емоциите само 80% :-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Imp. to biv apovtorenie,ama na mom4enceto mnogo mu e treperila rukata, kato e pisal tova.....
      no te nali sa kazali, 4e borsata se vliae 85-90% ot emocii, drugoto sa sluhove i kluki!

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Може пък, Нели да е станало случайно...
        Коя цена, бе Борко?

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Borko, nedei pulni temata s gluposti bre moito mom4e!

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

DO 2 MESECA TASI CENA 6TE BUDE STIGNATA

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

DO 2 MESECA TASI CENA 6TE BUDE STIGNATA

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

То че е сигурно, сигурно е - въпросът е в какъв срок, а и дали е разумно.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Vupreki durvenite filosofi tova e edna ot nai dobrite kompanii v BG,plavnoto poka4vane do 10leva e sigurno

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Дистрибуцията казах...
                    За износът за Русия - хубаво е, че след някоя година на хаповете ще пише "Сделано в Европе"

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

нараства пазарния дял. нараства износа за Русия, консолидират под свое ръководство дистрибуцията и т.н. и т.н.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

А ти, царю Малоазийски - де виждаш тия суперперспективи?
                        Казах аз де ги виждам.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Ами и моите проценти, Нели, скъпа, са 3-4-цифрени... Ама Софарма не струва половин милиард, пък ти искаш един цял да я направиш.
                          То и аз съм в Софарма, добро дружество е, но много я надценяваш, щото печалбите и не са толкова големи - перспектива има да ги увеличи чрез дистрибуцията, ама скокът няма да е толкова фрапиращ.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

то и пазарна капитализация над 500 000 000 лв. не беше възможна, ама ... стана. Гледайте в перспектива момчета. Дружеството има огромен потенциал. Ако мислите да купувате когато изкара добри резултати - ще е много късно.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

niakoi se gudeli4ka s po edna akciika.... breh-breh-breh, 4e otvorkovci!
                              :-)))

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

a moje6 li da smetne6 66 000 000 x 13=?,a su6to i godi6nata pe4alba spriamo pazarnata kapitalizacia

Коментар

Working...
                                X