IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SFARM ще удари 8 лв!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SFARM ще удари 8 лв!

Анализаторите, кажете как са графиките. СОФАРМ до 6.00лв или до 5.50лв ще пада.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

С риск да се повтори ситуацията - пусни ми и на мен един мейл - или някой който ве4е е полу4ил.
      Мерси.
      инвестор@старт.бг
      *** Lord Jeezas paid for our sins. Time to get the money's worth ***

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Miri6e na diviodent

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Прилагам meil.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Сти га да не стане досадно,но може ли да ми го пратите и на мен,или някой колега да ми го пейсне.10х

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Що не го пратите и на мен а?

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Хапчо ще ми пратиш ли и на мен разработката си. Интересувам се от качествени анализи и бих се радвал на чуждо мнение.Адреса ми е begacha@gmail.com
                Благодаря предварително.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

И на това съм благодарен!!!

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Цялата разработка няма да ти пусна по обясними причини, мога да ти пусна само резултатите от нея. Инацхе цялата разработка е доста страници

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Цялата разработка няма да ти пусна по обясними причини, мога да ти пусна само резултатите от нея. Инацхе цялата разработка е доста страници

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Хапчо, ще ми пуснеш ли тази разработка на E-mail - all.conev@abv.bg?

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Gladna koko6ka proso sanuva

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Не знам колко са бабите, ама гледам, че долара пада ли пада, а това означава падащи печалби за ДИРИЖАБЪЛА на БФБ СОФАРМ, който започва да отрезвява към 6-те лв.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Mnogo babi keljavo bebe- no SFARM sprja na 7 i 6tye po4ne da ka4va

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Понеже съм на пазара от 2000 година и съм си ентусиаст в понеделник ще ви пусна резултатите от прилагането на фундаменталните модели. Доста изследвания имам вече в тази област и резултатите са интересни.

Коментар

Working...
                                X