Tradera, би ли ми обяснил моля, понеже както и да го гледам в консолидирания за 1-ото тримесечие има 38 596 парични средства, а в консолидирания за 2-ото 3 380 ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска Холдингова Компания АД (5BA / BHC)
Collapse
X
-
Ех бай Круме, и тука ли ще дразниме хората, разбирам те, че с тая доходност от Као (19%) като гледаш как скача всичко наоколо, някак може да се загуби трезвата оценка за отношенията между хората, кога какво да се каже, но не си длъжен да отговаряш на всеки пост, ето и я съм селянин макар да съм роден в граднема лошо човек да е селянин, и ако си го знае, ще е вече един умен селянин
обаче малко са такива селяни за жалост ..., а Киф си има достойнства и това че е излязъл и чистосърдечно си е признал дори да е сбъркал, какво те мотивира. Всеки може да сбърка. Ето и аз вленах в Као на около 15 и издухах всичко вчера и днес, даже без да ми мигне окото
и даже нашумелия холдинг Доверие изфучках
рекох си "щом великата Мечка е изфучкал частично, значи може и аз да си го позвола" тва на майтап, де , да не се уплаши случайно Мечката, имаме си собствено мнение Мечка, нема страшно
Спецялни поздрави за най-умния мечок! /обичам си животните от малък, кво да се прави
/
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifселяните са горди хора, виж селяндурите като теб са мижетурки ;-)
иначе защо не коментираш 16-17 лв. на КАО
поне да беше си признал грешката - ама не, ти не си жалък комплексар като мен :-)
ти и преди 4 месеца ме нарече селски комплексар явно до там ти се разпростира мирогледа язък че сме набори - поведение като на пубер!, а иначе ти ми изклеждаш поне на 50год., с тези мъдри изказвания, сигурен ли си за набора..:lol:
Коментар
-
селяните са горди хора, виж селяндурите като теб са мижетурки ;-)
иначе защо не коментираш 16-17 лв. на КАО
поне да беше си признал грешката - ама не, ти не си жалък комплексар като мен :-)
ти и преди 4 месеца ме нарече селски комплексар явно до там ти се разпростира мирогледа язък че сме набори - поведение като на пубер!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifСмешник си ти Круме - смешник - 3 месеца ни вопъл ни стон изчезна като мишка в миша дупка.
Каолин щеше да отваря на 16-17 лв., а вече 4 месеца не може да прескочи 16,50.
хай със здраве сополанко!, я ми проследи постовете и ако имам един ден отсъствие от форума, тагава говори....kif...скрил, ей тука май само на изуст се говори....сопаланко???- явно си и селски комплексар...
Коментар
Коментар