IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българска Холдингова Компания АД (5BA / BHC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tradera, би ли ми обяснил моля, понеже както и да го гледам в консолидирания за 1-ото тримесечие има 38 596 парични средства, а в консолидирания за 2-ото 3 380 ???

Коментар

• Ne gledash kadeto trqbva, procheti vnimatelno konsolidiraniq otchet.

Коментар

• Айде деее, няма ли някой добър човечец да ми обясни къде са отишли 35 млн. лв. от пъровото тримесечие, че ги няма във второто ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
          Do 3q casha shte se e izparil spored men. Basche s nqkoi?
          Не до 3q, ами още на 2q се е изпарил Аз ли нещо бъркам или това е бруталнооооо източване

Коментар

• Ех бай Круме, и тука ли ще дразниме хората, разбирам те, че с тая доходност от Као (19%) като гледаш как скача всичко наоколо, някак може да се загуби трезвата оценка за отношенията между хората, кога какво да се каже, но не си длъжен да отговаряш на всеки пост, ето и я съм селянин макар да съм роден в град нема лошо човек да е селянин, и ако си го знае, ще е вече един умен селянин обаче малко са такива селяни за жалост ..., а Киф си има достойнства и това че е излязъл и чистосърдечно си е признал дори да е сбъркал, какво те мотивира. Всеки може да сбърка. Ето и аз вленах в Као на около 15 и издухах всичко вчера и днес, даже без да ми мигне окото и даже нашумелия холдинг Доверие изфучках рекох си "щом великата Мечка е изфучкал частично, значи може и аз да си го позвола" тва на майтап, де , да не се уплаши случайно Мечката, имаме си собствено мнение Мечка, нема страшно Спецялни поздрави за най-умния мечок! /обичам си животните от малък, кво да се прави /

Коментар

• тука май някой ще пострада

Капман заредиха на 5лв и сега МАЙ разтоварват на гугутките на 6лв

Като се понаредят агънцата и хоп в кланицата

не е препоръка за каквото и да било
              Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• господа, нека по-умния от вас отстъпи! Умолявам Го!
                Франки, ти не може да нямаш готов отговор на въпроса си
                и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                  не напротив - аз с това не парадирам както се забелязва - просто отговор на иронията с пернишкия край.
                  други хора използват в речника си "селски комплексар" - не аз!

Това, че си N-то поколение Софиянец, не пречи на долното ми определение, не мислиш ли???..

Коментар

• не напротив - аз с това не парадирам както се забелязва - просто отговор на иронията с пернишкия край.
                    други хора използват в речника си "селски комплексар" - не аз!
                    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

ще те изненадам - 6-то поколение софиянец
                      Тва трябва да звучи гордо ли....:lol:

Коментар

• ще те изненадам - 6-то поколение софиянец

Коментар

• Vmesto da se obizdate, kazete mi kompaniq s high ROE i low PBV

Коментар

селяните са горди хора, виж селяндурите като теб са мижетурки ;-)
                            иначе защо не коментираш 16-17 лв. на КАО
                            поне да беше си признал грешката - ама не, ти не си жалък комплексар като мен :-)
                            ти и преди 4 месеца ме нарече селски комплексар явно до там ти се разпростира мирогледа язък че сме набори - поведение като на пубер!
                            О.к, а сега се успокой малко, дишай дълбоко, абе ти да не си от Пернишкия край - питам само.., а иначе ти ми изклеждаш поне на 50год., с тези мъдри изказвания, сигурен ли си за набора..:lol:

Коментар

• селяните са горди хора, виж селяндурите като теб са мижетурки ;-)
                              иначе защо не коментираш 16-17 лв. на КАО
                              поне да беше си признал грешката - ама не, ти не си жалък комплексар като мен :-)
                              ти и преди 4 месеца ме нарече селски комплексар явно до там ти се разпростира мирогледа язък че сме набори - поведение като на пубер!

Коментар

Смешник си ти Круме - смешник - 3 месеца ни вопъл ни стон изчезна като мишка в миша дупка.
                                Каолин щеше да отваря на 16-17 лв., а вече 4 месеца не може да прескочи 16,50.
                                хай със здраве сополанко!
                                Смешник е на майка ти сина , я ми проследи постовете и ако имам един ден отсъствие от форума, тагава говори....kif...скрил, ей тука май само на изуст се говори....сопаланко???- явно си и селски комплексар...

Коментар

Working...
                                X