If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе мани ги тия бе. Такива изтърбушени холдинги, дето печалбата им идва от продажбата на участия в дъщерните и асоциираните предприятия всеки път, въобще не искам да ги гледам.
Е, това за продажбата на участия не може да се разглежда еднозначно - например Химимпорт продават участия, а Синергон - не.
Абе мани ги тия бе. Такива изтърбушени холдинги, дето печалбата им идва от продажбата на участия в дъщерните и асоциираните предприятия всеки път, въобще не искам да ги гледам. Добре, че са Капманците да ги надуват яко тука.
Постъпления от продажба на акции: 37 093 хил. лв.,
които в 06.2007 стават: 1929 хил. лв.
Някак си не ми се изяснява въобще.
То и на мен не се ми се изяснява ама така по се връзват нещата ако го нямаше 03.2007.
Ще се осветлим повече на 09.2007.
А иначе и аз ту влизам ту излизам не знам какво да правя (не че им имам много доверие на упр. тяло или както там се наричат) в момента имам акции заради подържането от 117 а и др. па да видим.
Аха, мерси kif. Но не трябва ли да се отбележи някъде това в ОПП ? Продажбата на дялове от дъщерни и асоциирани дружества се отбелязва като положителен паричен поток, а инвестициите, които прави в тях не се отбелязва никъде като отрицателен паричен поток. Някак си не ми се връзва.
Ами и аз така си мислех, че не могат да се изпарят, затова прегледах внимателно ОПП-то, да не би да са отишли някъде, но уви - просто ги няма тези парички никъде в отчета за 2-ото тримесечие.
търси част от тях в някакъв балкански холдинг мисля че се казваше
Ами и аз така си мислех, че не могат да се изпарят, затова прегледах внимателно ОПП-то, да не би да са отишли някъде, но уви - просто ги няма тези парички никъде в отчета за 2-ото тримесечие.
търси част от тях в някакъв балкански холдинг мисля че се казваше
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Парите не могат да се изпарят, покупка няква, тoзи адрес са дали
София, 1000, ул. "Незабравка" №25, ет.1 , 02/ 971 23 91; 971 23 92; факс: 02/ 971 46 83
Коментар