IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българска Холдингова Компания АД (5BA / BHC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Michelangelo
    Абе мани ги тия бе. Такива изтърбушени холдинги, дето печалбата им идва от продажбата на участия в дъщерните и асоциираните предприятия всеки път, въобще не искам да ги гледам.
    Е, това за продажбата на участия не може да се разглежда еднозначно - например Химимпорт продават участия, а Синергон - не.

Ти каква оценка би дал на тези два холдинга ?

Коментар

• То тука страдаме за надуване та има и на къде, въпроса е какъв заек и от къде ще искочи в предстоящите отчети.

А за капманците не само те помогнаха а и др.
      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Абе мани ги тия бе. Такива изтърбушени холдинги, дето печалбата им идва от продажбата на участия в дъщерните и асоциираните предприятия всеки път, въобще не искам да ги гледам. Добре, че са Капманците да ги надуват яко тука.

Коментар

• А и добре че малцинственото намалява та по трудно ке се крият пари
          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Хахаха, няма ли да е забавно в 09.2007 да се появят отново
            А дано, но познаи каква ще е цената.

Та тука фундамента е ала бала (пас загадка) та ще я караме само на технически + подръжка от еди си кой.
            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Хахаха, няма ли да е забавно в 09.2007 да се появят отново

Коментар

Хехе, ок, ама аз гледам 03.2007 и там виждам:

Постъпления от продажба на акции: 37 093 хил. лв.,

които в 06.2007 стават: 1929 хил. лв.

Някак си не ми се изяснява въобще.
                То и на мен не се ми се изяснява ама така по се връзват нещата ако го нямаше 03.2007.

Ще се осветлим повече на 09.2007.

А иначе и аз ту влизам ту излизам не знам какво да правя (не че им имам много доверие на упр. тяло или както там се наричат) в момента имам акции заради подържането от 117 а и др. па да видим.
                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Хехе, ок, ама аз гледам 03.2007 и там виждам:

Постъпления от продажба на акции: 37 093 хил. лв.,

които в 06.2007 стават: 1929 хил. лв.

Някак си не ми се изяснява въобще.

Коментар

• Ако гледаш 06.2007 конс. и годишния за 2006 конс. без 03.2006 и големите пари всичко е добре.

Иначе се губят неиде из малцинственото участие и в закупуването на
                    Българска индустриална и търговска корпорация ХАД 10836 24.88%.
                    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Аха, мерси kif. Но не трябва ли да се отбележи някъде това в ОПП ? Продажбата на дялове от дъщерни и асоциирани дружества се отбелязва като положителен паричен поток, а инвестициите, които прави в тях не се отбелязва никъде като отрицателен паричен поток. Някак си не ми се връзва.

Коментар

• извинявам се сбъркал съм името:

справка №8 - Q2 конс.
                        III. Инвестиции в асоциирани предприятия
                        ........
                        ........
                        3.Българска индустриална и търговска корпорация ХАД 10836 24.88%
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                          Първоначално изпратено от Michelangelo
                          Ами и аз така си мислех, че не могат да се изпарят, затова прегледах внимателно ОПП-то, да не би да са отишли някъде, но уви - просто ги няма тези парички никъде в отчета за 2-ото тримесечие.
                          търси част от тях в някакъв балкански холдинг мисля че се казваше
                          ???

Коментар

Ами и аз така си мислех, че не могат да се изпарят, затова прегледах внимателно ОПП-то, да не би да са отишли някъде, но уви - просто ги няма тези парички никъде в отчета за 2-ото тримесечие.
                            търси част от тях в някакъв балкански холдинг мисля че се казваше
                            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Ами и аз така си мислех, че не могат да се изпарят, затова прегледах внимателно ОПП-то, да не би да са отишли някъде, но уви - просто ги няма тези парички никъде в отчета за 2-ото тримесечие.

Коментар

• Парите не могат да се изпарят, покупка няква, тoзи адрес са дали
                                София, 1000, ул. "Незабравка" №25, ет.1 , 02/ 971 23 91; 971 23 92; факс: 02/ 971 46 83

Коментар

Working...
                                X