IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българска Холдингова Компания АД (5BA / BHC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да , така беше

Коментар

• Този път поне ордера беше на COBOS, а не брокерски като вчера... Нека да купуват скъпо щом ги влече
      И беше на 4.41...
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Имаше сделка на 4,47 , това се случи и вчера при ИХЛБЛ ,ДАЛИ СТАВА МОДНО ,щото за мен е доста тъпо...

Коментар

• BHC има 6583803 броя акции. Това е вярното число. Не знам какво пише в отчетите, но вероятно е някаква грешка.
          Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Първоначално изпратено от Vanko
            по големия СК в неконсолидирания отчет се образува чрез просто сумиране на СК на дружествата на холдинга. при консолидацията се елиминират съответните дялове на дружеството майка в дъщерните дружества.
            10Х Ванко!

Не ми стана много ясно.В COBOSa са 6584х.,значи с този брой се смятат коефициентите.....

При другите холдинги защо не е така?И те имат акции в дъщерните предприятия.
            А това пък е от financenews:"Собственият капитал на Българска холдингова компания спада с 1.154 млн. лв. до сумата от 30.948 млн. лв. Оснояният капитал възлиза на 4.386 млн. лв. разпределен в същия брой обикновенни акции с номинал от 1 лв."ops:

Коментар

• по големия СК в неконсолидирания отчет се образува чрез просто сумиране на СК на дружествата на холдинга. при консолидацията се елиминират съответните дялове на дружеството майка в дъщерните дружества.

Коментар

• Може ли някой да каже колко е основния капитал н BHC?
                В кон. отчет е 4386 х.лв.,а в некон. 6584 х.лв......Не ми е ясно счетоводството на холдингите,но като гледам,май само при тях е така.ops:

Коментар

• И аз съм на мнение, че 3 лв. е добра цена за влизане. Само, че като се има предвид че отчетите и на другите холдинзи няма да са по добри мисля, че и нива под 3 лв. тук са реалност. Моля знаещите за коментар по темата.
                  Лично аз винаги съм държал акции от BHC в портфейла си, но вчера ги изчистих на 100% . Благодаря за коментарите предварително
                  Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Още можееееееее, към 3,00 ще се включа и аз

Коментар

• tikvi4kata, може и учебник по "някои техники за напреднали счетоводители или как да покрием всичко". Добри са в това.
                      Винаги, когато имаш възможност отстъпвай, за да имаш повече пространство да се засилиш...

Коментар

• Петарка по-нормална цена ли е според теб.

Коментар

• a niva ot 6 lv. sa miraj. niakoi iavno ne e zapoznat sas shemite na izto4vane na holdinga 4rez finansirane na da6ternite mu predpriatia i reinovirane na park hotela 4rez naj-skapite pod0izpalniteli. ajde sas zdrave. tezi mogat da napi6at u4ebnik, kak da izto4im holding i nikoj da ne se useti.

Коментар

• Предполагам сам ще намериш отчета на BHC малко по-долу. На шийт 8 пък са инвестициите на холдинга.

Коментар

• http://bse.orbitel.bg/download/finan...%2031.12.2005/

Коментар

• Ами къде се намира отчета на ВНС?
                                А някой да знае с какво разполага холдинга, а?

Коментар

Working...
                                X