Да , така беше
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска Холдингова Компания АД (5BA / BHC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vankoпо големия СК в неконсолидирания отчет се образува чрез просто сумиране на СК на дружествата на холдинга. при консолидацията се елиминират съответните дялове на дружеството майка в дъщерните дружества.
Не ми стана много ясно.В COBOSa са 6584х.,значи с този брой се смятат коефициентите.....
При другите холдинги защо не е така?И те имат акции в дъщерните предприятия.
А това пък е от financenews:"Собственият капитал на Българска холдингова компания спада с 1.154 млн. лв. до сумата от 30.948 млн. лв. Оснояният капитал възлиза на 4.386 млн. лв. разпределен в същия брой обикновенни акции с номинал от 1 лв."ops:
Коментар
-
И аз съм на мнение, че 3 лв. е добра цена за влизане. Само, че като се има предвид че отчетите и на другите холдинзи няма да са по добри мисля, че и нива под 3 лв. тук са реалност. Моля знаещите за коментар по темата.
Лично аз винаги съм държал акции от BHC в портфейла си, но вчера ги изчистих на 100% . Благодаря за коментарите предварителноМненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
a niva ot 6 lv. sa miraj. niakoi iavno ne e zapoznat sas shemite na izto4vane na holdinga 4rez finansirane na da6ternite mu predpriatia i reinovirane na park hotela 4rez naj-skapite pod0izpalniteli. ajde sas zdrave. tezi mogat da napi6at u4ebnik, kak da izto4im holding i nikoj da ne se useti.
Коментар
Коментар