IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българска Холдингова Компания АД (5BA / BHC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой да знае нещо ново?

Коментар

• Re: БХК

Море,че го точнат и още как!!!
      Сефте

абе миналата година му простиха. дано и тази...чувам, че ще шиткат хотела - нещо някой да знае?

Коментар

Първоначално изпратено от mojo
        Консолидираната печалба за полугодието на Българска Холдингова Компания АД-София възлезе на 1,423 млн. лв. при загуба от 38 хил. лв. за същия период на миналата година, показват данните от предадения на БФБ отчет.

много добре - 32 ст на акция за 6 месеца
        да не говорим, че само участието в Полимери е 1.20 на акция
        ако не го точнат ще е екстра
        Море,че го точнат и още как!!!
        Сефте!

Коментар

Консолидираната печалба за полугодието на Българска Холдингова Компания АД-София възлезе на 1,423 млн. лв. при загуба от 38 хил. лв. за същия период на миналата година, показват данните от предадения на БФБ отчет.

много добре - 32 ст на акция за 6 месеца
          да не говорим, че само участието в Полимери е 1.20 на акция
          ако не го точнат ще е екстра

Коментар

• БХК

Само да не е потеглил към партера

Коментар

• Последния асансьор май потегля.

Коментар

• спокойно колеги, няма позиция която не е излязла....въпросът е кога?
                след месец, пет месеца, година, три години...все някога ще излезе.
                като се вземе предвид, че имаше доста сделки на нива над 5.00-5.40 лв. за акция. спокойно.

Коментар

• Въпроса е дали ще се върне отново на нивата от 4+ и кога или .... друг път

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
                    некакви слухове/новини тука??
                    да са продавали наскоро още 30-40% от хотела :P :P

това е единствената ми позиция на червено, набълбукал съм се на 4+ и
                    се чудя кво да я правя
                    и аз се набълбуках с по 1 лев на акция, но ги продадох, много кофти

Коментар

• Аз отдавна се прехвърлих от BHC при съседката BCH.
                      Но ако някой има абонамент на Пари/аз нямам/, може да погледне
                      как ме съблазниха на времето от BHC с това:
                      http://www.news.pari.bg/cgi-pari/par...000,207,4,17-1

Коментар

• некакви слухове/новини тука??
                        да са продавали наскоро още 30-40% от хотела :P :P

това е единствената ми позиция на червено, набълбукал съм се на 4+ и
                        се чудя кво да я правя
                        "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Кой прави изкуствено дишане на мъртвеца
                          Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• BHC

Ванко,
                            прави разлика между СК и основен капитал. В СК влизат основен к-л, резерви и печалби/загуби. Той е близо 32 млн. лв. В неконсолидираният отчет е показан реалният основен к-л на БХК - 6 583 803 лв. както писа по-долу Мечка. Просто е даден в хил.лв. и затова е закръглен на 6 584 хил.лв. В консолидираният отчет в СК са нетират дяловите участия и финансовите резултати на дружествата от групата.

Коментар

• Мисля,че този път просто момчето се е объркало.Стават тези работи,а и парите не са много.

Коментар

• Много съжалявам , че продалия не бях аз - от кога я чакам тази цена
                                Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X