От Златните нагоре и Албена ,Балчик ,Каварна и Дуранкулак са едни неземни красоти(и Бялата лагуна),но да си на почивка от Албена до Резово, а еднодневните разходки от Албена до Дуранкулак.В ляво от Русалка на 100-200 м. от паркинга има един малък плаж,невероятна красота от Суворово ,Добрич, Генерала и Кардам,всяка есен аз откривам ,че тотално е усран. А Бялата Лагуна -красиво име -Бяла пустош!Инвестиции трябват още 100 години може би след нас,всички вие прочетете ,после моля ви да влезнете в час.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
...аз не говоря за цената на акциите на Албена, а за стила на мениджмънта...ето аз като човек който мога да кажа, че следя пазара, ако не беше един приятел и коментарите тук, още нямаше да знам за това решение на КФН - не чета бюлетина на КФН - не ми е интересен, а и ако има нещо интересно мога да го прочета тук.......
Коментар
-
На какво разчитам ли? Разчитам единствено на себе си и на интерпретацията на фактите, а те са следните:
1. "Бялата лагуна" ЕАД бе преобразувана в АД
2. През декември акциите бяха регистрирани в ЦД
3. На 14.02.07 бе потвърден проспекта на дружеството от КФН
Когато Албена оповести официално информацията вече ще бъде късно за влизане в позицията - 99% от играчите вече ще са отчели изброените по-горе факти. Именно поради това цената на акциите винаги изпреварва събитията, защото играчите разсъждават и анализират, а не чакат някой официално да оповестява новини. Успех!
Коментар
-
Аз ако съм искал щях да си взема на 76-77 лв....на тези нива не бих наистина...лично на мен не ми харесва такъв стил на корпоративно управление - представете си Синергон или Химипорт да регистрират в регистъра на КФН някое от тяхните непублични дружества и да разберем това първо от бюлетина на КФН - въпрос на отношение на мениджмънта към миноритарните акционери....
Коментар
-
Инвесторррррррррррр, всъщност ти още ли чакаш някой да те нахрани с лъжичка в уста или вече можеш да се храниш и сам??? Ако искаш звънни на мениджмънта да ти кажат, цената за която продават, каква им е целта с тази продажба. После звънни на борсата да спре повишаването на цената, за да може видния инвесторрррррр да разбере какво става и да си купи акциики на Албена
. Успех.
Коментар
-
За "Де маск" да си призная не знам дали е златна кокошка или каквото и да е било.Но самата Албена и ММЦ-то стигат.Останалото са бонуси.За Боровец засега като че ли си траят или поне аз нищо не знам.Известно време се бях откъснал от играта и може аз да съм пропуснал нещо.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtraderАлбена АД се нуждае от стотици милиони за инвестиции в к.к. Албена и в ММЦ, които са много по-големи и по перспективни от к.к. Бялата лагуна.)Life won't wait for you.
Коментар
-
Тази бяла лагунка досега не е носила почти никакви приходи на Албена, а си бе просто нешлифован диамант. Сега шлифоването на диаманта явно ще се извърши от друг собственик. Чисто и просто най ценното на лагуната е именно терена. Албена продава реално именно това, което в правна форма е облечено в АД, с една единствена цел............данъчна
Коментар
Коментар